CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli szocialisták holnap a piacnál kezdik az aláírásgyűjtést

2016. április 14. 13:25 - csú

Az MSZP Csepeli Szervezetének taggyűlési felhívása

valaszt_v5.JPG
A csepeli MSZP közölte, hogy a kerület lakói a szocialisták aktivistáit a következő hetekben, hónapokban megtalálhatják minden péntek és szombat délelőtt a Csepeli Piac mellett! Kérik a csepelieket, segítsenek, hogy a társadalmi akarat ismét győzedelmeskedjék a politikai önkény felett!

A felhívásban ezt írják:

Tisztelt csepeli Polgárok, Civil Szervezetek, Demokratikus Pártok!

A vasárnapi boltzár megszüntetéséről szóló kormányzati bejelentés igazolja: győztek az emberek Magyarországon, győzött a társadalmi akarat, a részvételi demokrácia, és győzött a Magyar Szocialista Párt!

Másfél év küzdelmére volt szükség a kormány meghátrálásáig, és a Fidesz-KDNP végül a saját hatalmának megtartás érdekében kapitulált. Az továbbra is kérdés, hogy

mit kíván tenni a kormány a Nemzeti Választási Irodánál február 23-án történtek kivizsgálásáért. De egy biztossá vált: ha van társadalmi akarat, a kormány leváltható, és le is fogja váltani a nép.

Két további népszavazási kezdeményezés van folyamatban. A Magyar Szocialista Párt és Kész Zoltán független országgyűlési képviselő kezdeményezésére, amennyiben a szükséges számú aláírás összegyűlik, a kormánynak népszavazást kell kiírnia az állami tulajdonban álló termőföldek értékesítésének tilalmáról és a havi bruttó 2 millió forintot meghaladó jövedelmek tiltásáról. És folytatni fogjuk a vasárnapi boltzár eltörléséért megkezdett aláírásgyűjtést is.

Az MSZP Csepeli Szervezete minden tagja azon dolgozik, hogy a népszavazási kezdeményezések érvényesek legyenek és a kormánynak ki kelljen írnia a referendumokat.

Ez nem csak a baloldali érzelműek és a demokraták érdeke, de minden jóérzésű, tisztességes állampolgáré. Ezért az MSZP Csepeli Szervezete felhívással fordul a csepeliekhez, a helyi civil szervezetekhez és a demokratikus ellenzéki pártokhoz, hogy minél többen írják alá az íveket, illetve minél többen segítsék az aláírásgyűjtést.

Az összefogásnak most, és nem a választások előtti hónapokban van az ideje. Az összefogást a közös munka, és ne a képviselői helyekért folytatott harc jellemezze!

Aktivistáinkat a következők hetekben, hónapokban megtalálhatják minden péntek és szombat délelőtt a Csepeli Piac mellett! Segítsenek, hogy a társadalmi akarat ismét győzedelmeskedjék a politikai önkény felett!

Az MSZP Csepeli Szervezete Taggyűlése

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr358606650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása