CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A hétköznapi hősök köztünk élnek

2016. április 17. 01:47 - csú

hetkoznapi_hos.PNGAz egyik legjobb érzés talán az, amikor úgy teszünk jót valakinek, hogy nekünk abból semmilyen hasznunk nem származik. Ezt nevezzük önzetlen segítségnek. Három olyan ember története következik, akik úgy döntöttek, munkájukkal, pénzgyűjtéssel és felajánlásokkal, amikor csak tehetik, ők segítenek. Önzetlenül.

A történet Balázs Bernadett, vagy, ahogy az általa létrehozott Kétkeréken Klubban ismerik, Bringás Betty, Ellenbacher Attila tévészerelő és Lakatos Norbert szobafestőről szól. És, hogy mi köti össze a három embert? Az önzetlen segítség.

Lakatos Norbi nemrég kifestette egy kórház gyerekosztályának egyik szobáját. Hálából, hogy lelkiismeretesen kezelték kislányát, Zsófit. Attila a kerepesi tévészerelő 2012-ben határozta el, hogy használt, de még jól működő tévéket adományoz kórházaknak. Volt, hogy tévéket vitt a kórházba, de az is előfordult, hogy kábeltelevíziót javított ott. Mikor, mire volt szükség. A régi, de még használható televíziók pedig azóta is sorra érkeznek.

hetkoznapi_hosok.PNGBetti és csapata a Semmelweis Egyetem II sz. Szülészeti Klinika, Koraszülött Intenzív Osztályának gyűjtött. Felhívására megmozdult a több mint 5000 főt számláló kerékpáros klub. A segítségre úgy tűnik, szükség van. Norbi folytatja akcióját, Attila pedig szeretné, ha jelentkezne még olyan kórház, amelyiknek tévére van szüksége. Betti kerékpáros társaival, akik végre elindulhatnak túrázni, úgy gondolja, a gyűjtésnek lesz folytatása. Mi pedig reméljük, hogy mindhármuknak lesz követője, és mindenki azzal segít, amivel tud.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr878598102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása