CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Cinikus gátlástalanság

2016. április 27. 04:43 - csú

matolcsy_gyorgy.PNGNapvilágra kerültek a Magyar Nemzeti Bankhoz köthető alapítványok szerződései. Ismerősökkel, rokonokkal, csókosokkal.

Jó lehet Matolcsy György valakijének lenni. Sőt úgy tűnik, sokkal jobb bármi másnál. Jó lehet például Matolcsy unokatestvérének és mellékesen a vs.hu tulajdonosának lenni, mert így a hírportálnak leesik 500 millió. Jó lehet Matolcsy egykori titkárnőjének lenni, mert így 20 millióért írhatja meg a főnökről szóló könyvet, és higgyék el, ez csak a jéghegy csúcsa. (A részletek itt és itt és itt és itt és itt és itt.)

És milyen a jéghegy? Eszméletlen.

Szó szerint. Ha ugyanis megnézzük azokat az összegeket, amelyeket

a jó bankár alapítványai kifizettek ilyen-olyan munkákért, nem marad más: elakad a szavunk. Sem sóhajtani, sem káromkodni nem tudunk. Egyszerűen lebénulunk. Attól, hogy a normális ember számára felfoghatatlan cinizmusnak, gátlástalanságnak és pökhendiségnek még mekkora tartalékai vannak.

És nemcsak azért, mert az ügyészségnek bizonyosan nem lesz kifogása az ügymenet ellen, hanem azért is, mert egy hét múlva már nekünk sem. (villámnarancs)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr178660940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.04.27. 21:19:45

Az MNB-s közpénzek lenyúlásában közreműködő uraknak és hölgyeknek egy kormányváltás után Állampusztán lesz a helyük, ahol a két kezükkel fognak megdolgozni a betevő falatért!
süti beállítások módosítása