CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Harminckilenc csepeli gyereket vittek kórházba, előtte úszásórán voltak a Csepeli strandon

2016. május 04. 16:55 - csú

mentok_a_kazinczynal-2016-05-04-_csepeli_strandos.PNGA ma délelőtti hírek és az iskolai közlemény után a mentők  összefoglaló képet adtak arról, hogy mi történt szerda délelőtt a csepeli Kazinczy Ferenc általános iskola ötödikes diákjaival.

Harminckilenc csepeli gyereket vittek kórházba a mentők  szerdán , miután a diákok rosszul lettek - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője. 

Győrfi Pál elmondta: a mentők 16 kocsival vonultak ki a csepeli Kazinczy Ferenc Általános Iskolához. Az 5. osztályos tanulók - két osztály diákjai - fejfájásra, szédülésre és hányingerre panaszkodtak. Valamennyiüket a Heim Pál Gyermekkórház toxikológiai osztályára vitték, ám egyik gyerek sem volt életveszélyben. A rosszullétek okát szakemberek vizsgálják.

A tömeges rosszullét előtt úszásórán vettek részt a tanulók a csepeli strandfürdőben.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy méréseket végeztek a fürdő területén a medencékben, de sehol nem mutatták ki mérgező klórgáz jelenlétét. A strand vize ivóvíz minőségűnek bizonyult, mérgező anyagot nem találtak benne. (MTI)

Riport a Hír TV-ben ITT

A csepeli önkormányzat hivatalos hírportálja szerdán 17 óráig egy szót sem közölt a 39 csepeli gyerek balesetéről

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr418686652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása