CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak 18 éven felülieknek! Leskelődik Orbánék szennymédiája

2016. július 07. 03:18 - csú

lesifotos.PNGVolner János jobbikos frakcióvezető szerint megrendeltek egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást ellene, amelynek célja az volt, hogy összeálljon egy lejárató anyag, amelyet az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet.

„A hosszú ideig tartó, váltott autókkal végzett megfigyelési sorozat meghozta gyümölcsét: a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölgynek

pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is. A magánnyomozó lefényképezte, ahogyan az autó mellett állunk és beszélgetünk. Aztán a Fideszt szolgáló médiumok a maguk ízléstelen és szenzációhajhász módján alaposan kiszínezték a történetet, mintha...” – írja a képviselő a Facebookon arra reagálva, hogy a napokban a Ripost nevű, kormányközeli bulvárportál kompromittálónak szánt képeket jelentetett meg róla.

Hozzáteszi: Mirkóczki Ádám, a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos tagja jelezte a rendészeti államtitkárnak a titkosszolgálati eszközökkel folytatott megfigyeléssorozat tényét, és az illetékes szervek segítségét kérte. Azóta írásban is feljelentést tettek, mivel országgyűlési képviselő ellen ezt tenni bűncselekménynek számít.

„Azóta a Fidesz szolgálatában álló szennyportálok több jobbikos, nem közszereplő hölgyet személyesen zaklatnak, engedélyük nélkül fényképezgetik őket, eléjük tolják a mikrofont és megkérdezik őket, kielégítettek-e engem szájjal a susnyásban” – írja a frakcióvezető.

„Kedves fideszes politikusok, ezúttal messzire rúgtátok a pöttyöst. Működött eddig a magyar politikában egy íratlan szabály: tiszteletben tartottuk a magánélet intimitását és nem próbáltuk a politikai ellenfeleinket ezen keresztül lejáratni. Ti ezen most túlléptetek. Védekezhettek persze úgy, mint eddig: ti aztán semmiről nem tehettek, hiszen ezt az egészet a Habony Művek csinálja. Csakhogy a Habony Művek meg Andy Vajna TV2-je nektek dolgozik, ti etetitek, ti tömitek tele az adófizetők milliárdjaival. Szóval ne sunyizzatok, a felelősség egyértelműen a tiétek. Belegondoltatok egyáltalán abba, hova vezet ez az egész? Ti, a polgári Magyarország felkent lovagjai, hol akarjátok meghúzni a gusztustalanság határait? Küldjünk mi is a nyakatokra egy-két profit, hogy aztán az egész internet néhány valóban pikáns felvételt szemlélve a magánéletetek legrejtettebb titkain csámcsogjon? Hogy viseljétek el hozzám hasonlóan ti is a szeretteitek könnyeit a szennymédia megaláztatásai miatt? Ilyen országot akartok? Lehet ilyet is, csak nem érdemes...” – zárul Volner János Facebook-bejegyzése.

Forrás: 168 óra

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr328867102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása