CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Agybajvírust terjeszt a kormány?

2016. augusztus 08. 04:24 - csú

antimigransozashoz_no1.jpgLemigránsozták  a szokásos évi kulturális fesztiváljuk keretében a Városliget felé vonuló krisnásokat, jelentette a Propeller hírportál, s néhány szalonképesebb szidalmat is idézett: „Mohamedán csürhe”, „Mocskos migráns banda!” Utóbbi különösen telibe talált, minthogy a vonuló krisnások egytől egyig magyar krisnások voltak.

Azért ez jó. A Krisna-hívők emberemlékezet óta a városképhez tartoznak, ünnepnapok előtt kilométeres sorok állnak az ételosztó sátraik előtt, s a megjelenésük is eléggé jellegzetes a férfiak kopasz fején meghagyott hajtinccsel vagy a nők tarka szárijával. A krisnásokat összekeverni a két gyerekkel a karján kerítést döngető megélhetési terrorista asszonyokkal sajátos mentális állapotot feltételez, a homlokukra festett piros pöttyről, a

tilakáról nem is szólva, amellyel nyilván azt akarják jelezni a hatóságoknak, hogy melyikük terrorista.

Ha azt vesszük, hogy a Századvég friss felmérése szerint a magyarok 90 százaléka elutasítja a migránsok illegális vonulását Európába; akár már most is kijelenthetjük, hogy ezen a téren is győzött a kormány.

Hanem az érdekes, s erre eddig még senki sem adott megnyugtató magyarázatot, hogy a felmérés során minden negyedik válaszadónak volt már személyes tapasztalata a migránsokról, ezek háromnegyedének kifejezetten negatív élménye, sőt, minden tizedik megkérdezett zaklatásnak volt kitéve.

Mivel reprezentatív felmérésről van szó, elmondhatjuk, hogy eddig két és félmillió magyar ember ütközött az ország határain belül migránsokba, s közülük 1 millió 800 ezer honfitársunk szerzett rossz tapasztalatokat a velük való találkozáskor, hogy aztán megerőszakolták őket vagy csak a munkájukat vették el, nem tudni.

 Ez azért érdekes, mert éppen a felmérés közzétételének napján jelentette Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója, hogy „megszűntek a tiltott határátlépések, ami a mélységi határellenőrzésnek köszönhető”, azaz ha valaki bemászik is az országba, nyolc kilométeren belül elkapják, s minthogy a belügyi erők szerint is résmentes a védelem, Magyarországon néhány táboron kívül egyszerűen nem lehetnek tömegével menekültek. A magyaroknak maximum plakátélményük lehet a menekültekről, hacsak a kormány migránsellenes tévéreklámjainak a nézését személyes találkozásnak nem vesszük.

Sokáig azonban nem lehet így élni. A gyűlöletnek is meg kell adni, ami jár neki: ápolni, gondozni, öntözni, puha ronggyal áttörölni a leveleit. Ha az amúgy ízig-vérig magyar Krisna-hívő líbiai, szír, afgán vagy éppen afrikai migránsnak, azaz terroristának nézhető, a gyűlölet tovább mélyíthető. A baj az, hogy kevés a krisnás Magyarországon, a határzár pedig megfogja az ellenséget. Így a migráns azt a funkciót fogja betölteni, amit eddig a kommunista vagy pláne a liberális: mindenki migráns, aki útban van vagy csak a pofája nem tetszik. Így persze az igazi kommunisták és a liberálisok némi levegőhöz jutnak, s egy ideig békén lesznek hagyva, de hát valamit valamiért. A lényeg, hogy értsék meg végre Brüsszelben is: nagyon könnyen frusztrálttá válhatnak annak az országnak a lakói, amelyben az emberek minden porcikájukkal gyűlölni szeretnének, de nincs kit.

Forrás: MEGYESI GUSZTÁV

Népszabadság

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr659639166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása