CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Két faroktól rettegnek

2016. augusztus 08. 04:14 - csú

bud_spencer_ter.PNGKénytelen vagyok azt hinni, hogy a rogyadozó léptekkel csűrdöngölő államhatalom súlyos stabilitási veszélyt lát a Magyar Kétfarkú Kutya Pártban. Az illetékes elvtársak értik a viccet, de nem szeretik.

Van abban valami igazán szánandó, ahogyan almon nevelt potentátok – amúgy helyesen – megérzik a humor gyilkos veszélyét, és epeútjaikon át reagálnak rá. Régi igazság: akinek humora van, mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes. (Emlékezünk rá: már 2010-ben az (egyfarkú) minisztérium helyreigazítást követelt a Hírcsárda viccportáltól: „…a Hoffmann Rózsa a focipályán is engedne buktatni címmel megjelentetett írásában megtévesztő módon, szó szerinti idézetként adott közre egy, az államtitkár által soha el nem mondott szöveget.”)

A kétfarkúak azóta kitalálták, hogy nemcsak kinevettetik a magas portát, hanem kreatívan hasznosak is lesznek. A kátyús, töredezett járdákat – saját költségen - szépen kifestik, ami

mutatós és figyelemfelkeltő. Most rongálás miatt indult ellenük eljárás, ami hasonló a dühében toporzékoló egykori pártállam „sajtórendészeti vétségéhez”. Így toppant ma a lábacskájával az Orbán-rezsim.

Az meg, hogy Bud Spencerről egy performansz erejéig parkot neveztek el Óbudán, hagymás babbal és emlék-tömegverekedéssel – stílszerűen – pofon ütötte az önkormányzatot. Aki elolvassa kínos és arrogáns közleményüket, megértheti, hogy a poént felfogni képtelen szolgáknál csak az iszonyúbb, ha megpróbálnak ők is vicceskedni.

Csak tudnám, miért épp a kétfarkúaktól vannak ennyire besz@rva...

Veress Jenő

Forrás: Népszava

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr958931648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása