CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jönnek, csak jönnek a magánhadseregek...

2016. szeptember 02. 03:09 - csú

kozterulet-felugyelo_1.PNGCsepelen a Közterület-felügyeletet Borbély Lénárd polgármester magánhadseregének nevezi a nép. Volt honnan mintát venni...

Emlékezünk, hogy a rendszerváltás után az egyik párt már összehozott magának harcolni vágyókból menetelő, bakancsos sereget, ez volt a "gárda". De a szervezet léte ellenállásba ütközött. Más a helyzet, ha a hatalomban lévők szerveznek maguknak fegyveres erőket. A Legerősebb a Terrorelhárítási Központ, amelynek úgy tűnik, legfontosabb feladata Orbánra vigyázni. Aztán a házelnök szervezett magának egy alakulatot, Parlamenti Őrség címen. Persze nem saját zsebéből fizeti sem a fegyverzetet, sem a zsoldot. Ezt megirigyelhette bank elnökünk, aki komoly képzettségű hadfiakból alakított magának szintén magánkatonaságot. Nos, ne csodálkozzunk, ha majd újabbak jönnek. lehet, hogy a fegyverkezés félelmet takar? 

Perecz S. Gergely (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2511658606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása