CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ötször szúrta hátba volt feleségét a csepeli férfi a Sétáló utcánál

2016. szeptember 09. 20:56 - csú

rendorseg-123_3.pngMegvárta volt feleségét, majd gyermeke szeme láttára késelte meg a nőt egy férfi Csepelen, a Karácsony Sándor általános iskolától nem messze.

Az asszony éppen az iskolából hozta el a gyermeket, amikor korábbi párja lesből figyelte őket, majd utolérve őket ötször belevágta a nála lévő kést volt asszonya hátába – írja a hírpress.

Értesüléseik szerint a férfi ellen távoltartási végzés volt kiadva, mert rendszeresen zaklatta családját. Őt az utcában szolgálatot teljesítő rendőrök,azonnal elfogták és előállították, volt feleségét a kiérkező mentők kórházba szállították, úgy tudni túlélte a szúrásokat.

A rendőrség

megerősítette a történteket.

-A bejelentés után a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai a menekülő elkövetőt húsz perccel később Budapesten a IX. kerületi Haller utcában elfogták. Az elkövetés eszközét a rendőrök egy szemetes kukában megtalálták, lefoglalták. A megsebesített asszonyt ellátásra kórházba szállították, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ORFK sajtóügyelete a Hírpressnek a következő tájékoztatást adta a bűncselekmény eddigi részleteiről:

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást egy 32 éves férfival szemben. 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves férfi 16 óra 11 perckor több alkalommal megszúrta volt feleségét egy általános iskola udvarán. A férfi annak ellenére tartózkodott a nő közelében, hogy korábban távoltartási határozatot hoztak vele szemben. A szurkálást követően a férfi elmenekült. A bejelentés után a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai a menekülő elkövetőt húsz perccel később Budapesten a IX. kerületi Haller utcában elfogták. Az elkövetés eszközét a rendőrök egy szemetes kukában megtalálták, lefoglalták. A megsebesített asszonyt ellátásra kórházba szállították, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett."

Forrás: Hírpress és Blikk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6611691545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása