CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miksi Piroska férjet keres...

2016. szeptember 11. 05:34 - csú

nepszavazas-kubekhaza.PNGElege lett a gyűlöletkampányból, saját plakátot gyártatott a kübekházi polgármester

Se kisvasút, se stadion, de Kübekháza jó kis falu, ahol hús-vér emberek élnek, áll a településvezető által kreált plakáton, írja a Délmagyar.hu. Molnár Róbertnek elege lett a kormány gyűlöletkeltő népszavazási kampányából, szerinte „sokkal inkább kell törődnünk a helyieket érintő mindennapi gondokkal, az ő bajaikra kell valami megoldást találnunk. Ez az óriásplakát-mizéria pont ezekről tereli el a figyelmet, miközben az embereket egymással szembefordítja. Ezért kreáltam ezt a plakátot, a rajtuk szereplő nevek valódi, hús-vér embereket takarnak, én velük szeretnék foglalkozni.”

A kübekházi polgármester szerint az iskolákról, az egészségügyről kellene beszélni, nem a migrációról, ami 

„egyelőre senkit nem érint, de a legegyszerűbb dolog az emberek érzelmeire hatni. A félelemkeltés visszatetsző dolog, egyszer vissza fog ütni.”

Bár Kübekháza pont a magyar-román-szerb hármashatáron fekszik, zsákfaluként kimaradt a kormány kampányából: egyetlenegy óriásplakát sincs a településen.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2211684547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása