CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: "Meddig hiszitek, hogy büntetlenül becsaphatjátok a népet, a csepelieket?"

2016. szeptember 15. 05:59 - csú

horvath_gyuszi-5_6.PNGÚjabb meghívót kaptam.
Megint rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz Csepelen.
És megint egy nappal az esemény előtt küldik ki.
Immár harmadik közel egy hónapon belül. /írásos anyag megint nincs/
Most is a demokratikus látszat mögé akarja bújtatni Borbély és csapata ordas hazugságát.
Azt a látszatot kelti, mintha a Fidesz általkreált népszavazáshoz a szavazat számláló bizottságok póttagjainak megválasztása lenne ilyen fontos.

Tudjuk, hogy a népszavazásnak nincsen tétje.
Ugyanis eredménye senkit semmire nem kötelez.
Ezért az egész értelmetlen, felesleges, és hazug csinnadadratta! Mégis ezen akarják Borbélyék a demokratikus elkötelezettségüket demonstrálni. Korábban már megválasztották, a csupa Fidesz és KDNP kedvencekből álló, tőlük politikai és anyagi függésben lévő választási bizottságot. Még véletlenül sincs benne olyan, aki ne a Fidesz derékaljából került volna elő. Még véletlenül sincs, akit ne a Fidesz ajánlott volna.
Ez az általuk függetlennek mondott HVB! /Nem tollas a hátam?/

Szakértelmükről csak annyit, hogy 2014-ben kétszer semmisítette meg másodfokon, az ő elfogult és pártos és védhetetlen döntésüket a Fővárosi HVB.
Most meg  csak úgy,

futtában szavazat számláló bizottsági póttagokat akarnak választani. Ugráltatják a jobb sorsra érdemes jegyzőt! Az meg ugrik! (Pedig nem is kéne neki!)
Minek?

A korrektség látszata is régen elszállt!
Meddig hiszitek, hogy büntetlenül becsaphatjátok a népet, a csepelieket?
A bevándorlók kötelező kvótájáról, - ami az Európai Unió hatásköre – lehet népszavazás a Fidesz szerint!
A boltok vasárnapi nyitva tartásáról viszont nem! Mert az hazai hatáskör?
Miért nem szavaztunk az alaptörvényről, a köztársaság megszüntetéséről, és számos idevágó fontos kérdésről? Csepelen miért nincs népszavazás a HÉV megszüntetéséről, a METRANS veszélyes anyag átrakó kérdéséről, a Munkásotthon támogatásáról stb.?

Ezek lehetnének ügydöntőek, mert ide datálható a döntések kompetenciájuk.
De erről Borbély nem terjeszt elő javaslatot! Nem tartja fontosnak, mert úgy érzi, hogy van elég tapasztalata hozzá, hogy eldöntse maga. Ő ugyanis nem a népnek, hanem Szilárdnak tartozik elszámolással.
Hát ez a csepeli Fideszes demokrácia lényege!

Az ő demokráciájukba a rádió tudósítása szerint beletartozik, hogy önkormányzati dolgozókkal tépetik le a népszavazást ellenzők plakátját, akiket közpénzen foglalkoztat az önkormányzati cég. Bravó!
Az is demokratikus, - ezért a népnek, és a választott képviselőknek sincs vétójoga hozzá - hogy a tusványosi Fidesz tábort (ahol ők tivornyáznak) sok-sok millió forint közpénzen támogassa a csepeli önkormányzat! Bravó!
Ahhoz sem kell demokrácia, hanem elég Borbély és Balogh Ernő ígérete, hogy tízmilliókért beléptető rendszert építessenek a vízmű lakótelepre. (Már lassan egy éve be nem csukta, és ki nem nyitotta senki! Állandóan tárva!) Ez is bravó!

Mindez az önkény és a diktatúra arisztokratikus megjelenését mutatja Csepelen.
A határozottságuk mögött a tudatlanságuk és a rájuk bízott anyagi és erkölcsi tőke hűtlen kezelése áll. Nagyot csalódnak azok, akik azt hiszik, hogy a szolgalelkű elvtelen szolgálatra az „utasítást kaptam” című válasz elegendő lesz! Bűntársnak minősül az, aki segíti, vagy nem akadályozza meg, hogy a köz értékeit percemberkék rabolják!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1011705283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása