CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Végre, végre! Csökkent Csepel lemaradása Dunakeszihez képest

2016. szeptember 16. 05:57 - csú

tuzijatek.PNGVártuk már nagyon, de megjött itt a hír, amelyből kiderül: Csepelnek nem kell tovább szégyenkeznie,és a csepelieknek szemlesütve oldalogni, ha Dunakeszin járnak. Ott ugyanis mint tudjuk, Szijjártó Péter fideszes külgazdasági és külügyminiszter jóvoltából futsal csapat működik. Nevezhetnénk kispályás labdarúgó csapatnak vagy egyszerűen csak teremfocistáknak is, de az snassz, ez csak a sportszeretőket érdekelné. Futsalként viszont politikai rangra emelkedett a labda rúgása egy sportcsarnokban vagy egy tornateremben. Aki befért Szijjártó mellé a futsal csapatba, az sínre került. Gyorsvonati sebességgel találhatta magát valamilyen jól fizető állami állásban, de még inkább egy bőségesen tejelő állami ülésben…

Most talán végre Csepelen is elkezdődik valami. Az e heti híradásokból megtudhattuk, 

az első csepeli futsal csapat (Pizza King Futsal Csep-Gól FC.) lejátszotta a bajnoki rajt előtti felkészülő mérkőzését. Igaz, nem Csepelen, hanem a Soroksári Sportcsarnokban. Sőt, szeptember 19-én már bajnoki forduló is lesz a Tihany ellen az NB II nyugati csoportjában.

A visszhang egyelőre csendes, de felbődülhet a hangorkán, ha Borbély Lénárd csepeli polgármester vagy szócsövének erősítője, Ábel Attila alpolgármester felfedezi a vissza nem térő lehetőséget, és beszáll a csapatba. Pláne ha a duóhoz Németh Szilárd Fidesz alelnök is csatlakozik.

Ez a belső hármas, ha egy kicsit belehúz, akkor méltó társa lehet Szijjártónak. Bár Szijjártó egy minisztériumot tett taccsra kinevezése után néhány nap leforgása alatt, hogy legyen helye a futsal csatároknak a külügybem, a csepeli hármas sem piskóta. A gyakori kirúgásairól ismert csepeli fideszes trió pillanatok alatt megkezdheti egy csepeli futsal stadion építését, mondjuk a Szent Imre téri ivó, akarom mondani, aréna helyén. Szükség is volna rá, mert a csepeli csapat egyelőre a Soroksári Sportcsarnokban (XXIII., Sportcsarnok utca 2., Nyír utca–Szentlőrinci út sarka) játssza a meccseit, ugyanis Csepelen nincs alkalmas játéktér….

Ez tűrhetetlen. Játéktere Csepelen ma csak a Németh-Borbély-Ábel triumvirátusnak van. Ez is tűrhetetlen, de a játékvezető eddig nem fütyült. A közönség és a bíró még vár és figyel.

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4511704897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása