CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Csepelen fogy a türelem, az óra ütni készül

2016. október 04. 05:59 - csú

szegyen-777.pngBorbély, Németh, Ábel, Morovik: Csepel fideszes városvezetőinek a gyűlölet-kampány és a vasárnapi bukás után van okuk a szégyenkezésre, bűneik összegzésére

Felkapaszkodottak. Azokat az embereket szokták a régi öregek ezzel a szóval illetni, akiket a paraszti sorból kiemelve bizonyos csoportok vezetőivé nevezett ki az uraság. Ezek az emberek gyakran rosszabbak voltak, embertelenebbül viselkedtek sorstársaikkal, mint az uraságok. A felkapaszkodottak, - mivel korábban a dolgozók között éltek és dolgoztak jobban tudták, hogy hol vannak a lazítás lehetőségei, milyen stikliket lehet elkövetni a munka könnyítése érdekében, és azt is tudták, hogy milyen büntetés fáj a legjobban a parasztoknak – sokkal nagyobb zsarnokok lettek, mint az urak. Ilyen felkapaszkodottakként viselkedik Csepelen Németh Szilárd, Borbély Lénárd, Ábel Attila és a társaik. Beosztásuk miatt ugyan az urak közé gondolják magukat, de

viselkedésük minőségét illetően röghöz kötöttek! (parasztok)!

Sose voltak a jog és az erkölcs bajnokai, de a mostani népszavazási kampányban aztán teljességgel kimutatták a foguk fehérjét. A politikai aljasságok legmélyére képesek lemenni ahhoz, hogy hatalmukat a nép mételyezésével fenntartsák. Az általuk hozott törvényeket nem tartják be, a szabályokat felrúgják. Lopnak, csalnak, hazudnak. A nehéz küzdelmek árán kivívott demokráciát semmibe veszik, az alaptörvénytől, az intézményekig pártalkalmazottak gyülekezőhelyévé változtatták.

A Helyi választási Bizottságot pártkáderekből, és anyagilag hozzájuk köthető emberekből állították ki. Ezek az emberek számtalanszor bebizonyították, hogy alkalmatlanok feladatuk ellátására. Viszont alkalmasok a Fidesz szolgálatára. Nem zavarja őket, hogy a Fidesz közpénzből kampányol. Sok millió forint közpénzen plakátolnak, szórólapoznak, és nyomulnak. Az előző 2014-es kampányban a Piac akkori vezetője biztonsági őrökkel támadott egy DK aktivistára, mert az eső miatt az utcán a piac eresze alatt állva osztogatta szórólapjait. Ma a teljes Fidesz kampányapparátus a piacon kampányol. Ott szórják lapjaikat, és oda telepítik pultjaikat. Mert úgy vélik, amit neki lehet, az másnak tilos. Annyira elszemtelenedtek, hogy a piaci hangerősítőt is saját kampányuk szolgálatába állították, Öt percenként szólítanak fel a Fidesz népszavazás támogatására, akkor, mikor a másik oldal éppen a távolmaradást szorgalmazza. Ez a Fidesz-féle egyenlőség!

A rendkívüli Képviselő-testületi ülésen, az országos hülyeségi rekord élére ugró Morovik és Ábel alaptalan rémhírkeltéssel képesek ország világ elé állni. És a sokadik bírósági perrel kénytelenek szembenézni; most éppen, rémhírterjesztés vádjával.

Hatalmasságuk durvaságát és érzéketlenségét bizonyítja, hogy berendeltették az okmányirodák alkalmazottait. Hátha az a pár ember fogja javukra dönteni a népszavazás eredményességét, akinek lejárt, vagy elveszett az igazolványa! Senkiben közöttük fel nem merült a gondolat, hogy az ő egoista túlkapásuk miatt hány anyának kell vasárnap is otthon hagynia gyermekét! Aki szerintük erre gondol, az szaros demagóg! Az elhivatott fideszes nem gondolkodik ilyen kicsinyes dolgokon. Lengyelországi barátaik úgyis abortusz törvényt alkotnak, aminek átvételével megoldható hamarosan itt is a szolgaság pótlása.

Az utcán dossziékat böngésző fideszesek a Kubatov-lista alapján csengetnek a lakásokba, hogy menjenek az emberek szavazni. Kétségbeesett arcok rimánkodnak, mert tudják, hogy a Voldemort nagyurak nem cicóznak. A selyemzsinórokat már beborítékolták, csak a címzés hiányzik. Saját embereiknek is kitörik a nyakát, ha nem teljesítenek. Aztán ugrik a szolgálati kocsi a sok pénz, a lakás, a közbeszerzési nyerés, és a kabinet-tagság, (nő) vagy a közszolgálati munkahely. A demokraták meg kezüket dörzsölve konstatálják: az a jó fideszes, aki a párját ritkítja! Húzzatok, hát bele fiúk!

Teljes zavarodottságukat jelzi, hogy levélben írnak ordas hazugságokat az itteniek ijesztgetésére. Telefonos hívásokkal zaklatja géphangon Borbély az ebédelni készülő csepeli polgárokat, miközben ő a kocsma előtt ácsorog.

Listázzák, jutalmazzák, és büntetik az embereket! A csepeli köztisztviselőket, az önkormányzati szervezetek dolgozóit Fidesz pártmunkára kényszerítik. Még nem korbáccsal, „csak” a kirúgás, utánnyúlás és az egzisztenciális ellehetetlenítés módszerével. Felrúgnak minden ide vágó jogszabályt és letipornak minden írott és íratlan szabályt. Visszaélnek a hatalmukkal, és a félelem légkörét szítják az országban. Hithű kereszténynek mondják magukat, de a legnagyobb ellenségük a római pápa! Embertársaik segítése helyett a szerencsétlenek megveretése, kínzása a módszerük. A szolidaritást nem ismerik, a harácsolás és a másik kizsigerelése, tönkretétele minden vágyuk. Azokat szidják, gyalázzák, akik pénze kihúzta őket a gazdaság csávájából, és akik jóhiszeműsége lehetővé tette egyéni gazdagodásaikat. Üzemeltetik az ellenség – barát listákat, (’B’ lista) létrehozták a strómanok, és haverok fogalmát, megteremtették a félelem és gyűlölet légkörét.

Eladják Magyarországot, eladják Budapestet és eladják Csepelt. Most már eladják egyik másik barátjukat is. Kirúgják, akiket maguk ültettek a funkciók vezetői székébe, ha nem vállalják a rizikót a korlátlan felelősségvállalást a Fidesz törvénytelenségeivel szemben. Mennie kel Csepelen Pintérnek, a Vagyonkezelő urának, de kiáll a rúdja többek közt Juhász főorvosnak, az egykori SZTK mai vezetőjének is. Tarlós főpolgármester szénája se áll jól.
Önkényuralmi módszereik félelmükkel egyenes arányban erősödik. A népszavazáson megjelentek száma egyre messzebb kerül az áhítottól. A homokórából fogy a homok! Az emberekből a türelem! Az óra (is) ütni készül!

HORVÁTH GYULA

Forrás: A szerző Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7111764577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása