CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hatvan év után először: hétfő reggel nem jelenik meg a Népszabadság

2016. október 09. 20:58 - csú

Nem jelenik meg hétfő reggel a Népszabadság, miután a Mediaworks szombaton "felfüggesztette" az újság kiadását. A lap eddigi kiadó vállalata állítólag nyitott az újság eladására. Ez derült ki, miután Murányi András, a legnagyobb magyar politikai napilap főszerkesztője vasárnap több órán át tárgyalt a kiadó képviselőivel.

Eközben az újságírók megpróbálták felvenni a munkát és be akartak menni a lap székházába, de nem engedték be őket. Azt mondják, politikai okokból, teljesen váratlanul lehetetlenítették el őket.

Vasárnap délután, miután a Népszabadság szerkesztősége sikertelenül próbálta felvenni a munkát,  a HVG épületében folytatta a tanácskozást. A Facebookon köszönetet mondtak minden kollégának, aki a hétvégén mellettük állt.

nepszabis.PNGA lap szombaton hirtelen felfüggesztett újságírói vasárnap délután sikertelenül próbálták felvenni a munkát a kiadó Mediaworks régi-új székházánál. Murányi András főszerkesztő ez után a kiadóval tárgyalt, a  kétórás egyeztetés után azt közölte: hétfőn folytatódnak az egyeztetések a Mediaworks vezetőségével, ám ezeken már azt fogják tisztázni, hogy új tulajdonossal hogyan lehet majd újraindítani a Népszabadságot. (HVG és RTL Klub Híradó)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3911784083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása