CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Betörtek Sándor Mária otthonába, felforgatták a lakást az iratokért

2016. október 16. 05:57 - csú

sandor_maria_betores_utan.jpgMialatt Sándor Mária a Magyarországért Mozgalom országjárása keretében lakossági fórumot tartott Pécsett, ismeretlen tettesek betörtek budapesti otthonába. A tettesek személyes tárgyakat, adathordozókat, számítógépeket, jegyzeteket tulajdonítottak el - értesült a Sztárklikk.

Péntek este került megrendezésre a Magyarországért Mozgalom országjárásának második lakossági fóruma. A civileket összefogó ernyőszervezet rendezvényén kezdetben úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben lesz. A szép számmal összesereglett közönség többek között Mendrey László, Tóth Zoltán, Sulyok Blanka, Ráday Mihály, Dalos Péter és Sándor Mária előadását hallgathatta.

Miközben a fekete ruhás nővér a záróbeszédét tartotta, férjétől érkezett a hír: nagy baj történt. Ismeretlen tettesek behatoltak otthonukba, és

minden könnyen mozdítható értéket eltulajdonítottak.

Az éjszakába nyúló helyszínelésen kiderült, hogy a családi ékszerek, emléktárgyak mellett eltűntek számítógépek és iratok is.

Az élet furcsa fintora, hogy a helyszínelő rendőrök egyikének gyermekét korábban Sándor Mária ápolta.

A történtek miatt biztonsági okokból a fekete ruhás nővér jelenleg nem érhető el sem E-mailen, sem a közösségi oldalán.

A család nyugalma érdekében tisztelettel kéri a média képviselőit, hogy további információért sajtófőnökét, Wirth Zoltánt keressék (wirth.zoltan@gmail.com).

Forrás: sztárklikk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3411812213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása