CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyerekeket sújt a csepeli egészségügy működési zavara

2016. október 20. 05:59 - csú

sztk-ok_1.PNGNem rég tényeket  sorakoztatva közöltük cikkünket, amelyik arról szólt, hogy a csepeli SZTK  (ma Görgey téri szakorvosi rendelőintézet) egyre kevésbé tudja ellátni feladatát. Egyik olvasónk megdöbbentő kiegészítést tett információnkhoz. Október 11-én ezt írta  J.P.I.:

"A csepeli gyermek ortopédia mai napon történt időpontkérésre 2017 január 19.-re tud időpontot adni! Vicces nem?"

Nem vicces, hanem megdöbbentő - szerintünk!. De mit szólnak ehhez a helyi egészségügyi intézmények felelős működtetői, a csepeli önkormányzat  vezetői? Ők mikorra kaptak időpontot?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1111820643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.10.20. 21:47:18

Én a kardiológián két hónapra kaptam időpontot.
Csökkentették a finanszírozást, ezért kellett csökkenteni a szakorvosi rendelések időtartamát, ami persze az egy nap alatt ellátott betegek számát csökkentette. Következésképpen a várólista hosszabbodott, még nem ment minden orvos külföldre!

Sajnos csepeli politikusainknak is van még elég idejük, nekik csak 2019 őszére van időpontjuk a szavazóktól!
süti beállítások módosítása