CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Jótett és harag

2016. október 28. 05:34 - csú

horvath_gyuszi_egyenes_beszed-777_2.pngNémeth Szilárd – akarata ellenére - jót tett Szabados Ákossal, az erzsébeti polgármesterrel!
A rezsibiztos, az országos nyilvánosság előtt jól megbírálta a XX. kerületi képviselő testületet, mert az ottani Fidesz alpolgármesternek nem engedték, hogy kampányoljon az október 2-i népszavazás mellett. Persze, ez hazugság! Úgy kampányolhatott Erzsébeten a Fideszes alpoli is, ahogy akart. Némethnek valójában nem is azzal lehetett baja, hanem azzal, hogy a felesleges, eszetlen és törvénytelen pénzszórásra az ottani képviselő-testület nem volt hajlandó. Nem akart a kampányban közpénzt áldozni, Németh elvárásai szerint.

Németh Szilárd elkeseredett magányában Csepelt vizionálta a szeme elé.
Mert ott aztán a Fidesz többségű kerületvezetés két kézzel szórta a közpénzt a kampányra. /Azt csak csendesen jegyzem meg, hogy

a csepeli pénzszórás annyira hatástalan és felesleges volt, hogy arányaiban nem hozott a Fidesz számára semmivel sem jobb eredményt, mint az erzsébeti takarékosság./ Nehogy bedőljünk a szemfényvesztésnek: nem is a kampánymunka hatékonyságával, az aktivisták munkájával, hanem a Fideszes korifeusok pénz lenyúlásának lehetőségével van baja a mi Németh Szilárdunknak. Az erzsébeti (ellenzéki) testület többségét nem érdekelték Németh utasításai, és elvárásai. Nem voltak hajlandók asszisztálni a kerületi közpénzek jogtalan elherdálásához. Választott képviselői úgy döntöttek, ahogy a lakosság többsége, a törvények betűje, és az erkölcsök határai megkövetelték.

Kaptak is a pofájukra Németh Szilárdtól!
Hogy veszik a bátorságot ahhoz, hogy a törvények erejét, a lakosság érdekeit előrébb helyezik mint az ő /Németh Szilárd/ utasításait?

Bezzeg Csepelen!
Ott sem a polgármesternek, sem a képviselő-testület Fideszes többségének eszébe nem jutott, hogy a törvények előírásait, vagy az erkölcsi normákat Németh Szilárd elvárásai elé helyeznék. A Rezsikommancs szerint ugyanis az a legteljesebb módon rendben van, ha a köztisztviselőket, közalkalmazottakat a Fidesz pártkampányába kényszerítik. Szerinte az is rendben van, hogy az önkormányzati intézmények alkalmazottai, és járművei közmunkásai kampányfeladatokat látnak el. Véleménye szerint semmi kivetnivaló nincs abban, ha a közmunkásokkal leszedetik az ellenfelek plakátjait. Firnyákos gondolataiban az is jó, hogy a helyi Választási Bizottságba korábban szakmailag felsült, általuk fizetett jogászokat és pártkatonákat ültettek. Bizonyára helyesnek tartja Németh, hogy az ittas vezetése miatt, és a hivatal homlokzatán zászlójelekkel komunikáló, közutálatnak „örvendő” polgármester ebédidőben közpénzen telefonhívásokkal zaklatja a lakosságot, mert félti állását. Bizonyára az is rendben való, hogy a választói nem tudják sem az ittas vezetés előzményeit, sem a következményeit. Azt se tudjuk, miért kellett oly hírtelen kirúgatni a csepeli rendőrkapitányt.

A2014-es kampányból tudjuk, hogy Németh Szilárd bekéreti, és nagy valószínűséggel ellenőrzi a nyilvánosan elhelyezett kamerák felvételeit. Társai pártharsonának használják az önkormányzati sajtót. Ebben és a csepel.info-ban szemenszedett hazugságokat, lejárató valótlanságokat terjesztenek. Közpénzen!
Uralkodásuk eddigi „eredménye” kizárólag Csepel ideológiai átfestésére szorítkozott. Az önfényezés és személyi kultusz építésén, a fa kivágásokon, a revíziós emlékmű szégyenén kívül, semmi érdemleges nem történt. A kerület az itt élőkkel együtt elszegényedik, leszakad. Nem csak Európától, hanem Budapest más jobban vezetett kerületeitől is. Távolból jött vezetői viszont jól élnek. Kocsik tivornyák, kaja, pia! Mind ezt hithű vallásosság keretében! Az ő normáik szerint a cél szentesíti az eszközt!

A céljuk, meg a minden áron való hatalomba maradás. Nem is lehet kevesebb a kívánságuk, mert egy valamikori hatalomváltás után rengeteg kérdés maradna megválaszolatlan. A megválaszolatlan kérdések pedig haragot gerjesztenek. A harag pedig rossz tanácsadó

Forrás: A szerző Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9011836229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.10.29. 21:41:10

csepel.info/?p=54260#comment-288694
“MSZP-DK különalku: Élő Norbert lesz a csepeli jelölt?”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2016. október 29., szombat - 20:49
Nekem mindegy ki lesz Csepel képviselője, csak ne Fidesz-KDNP-s legyen!
süti beállítások módosítása