CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Sarcot rájuk!

2016. november 03. 03:45 - csú

horvath_gyuszi-5_7.PNGHudák Jánostól tudom, hogy a csepeli Képviselő-testület Fideszes többsége (Hudák bátor tartózkodása mellett) megszavazta, hogy azoknak a képviselőknek, akik szeptemberben nem vettek részt a Kt. üléseken, fele tiszteletdíjaikat elvonják. Mint a naiv Hudák kolléga, más is gondolhatja, hogy rendben van ez így! Aki nem dolgozik ne is egyék, aki nem jár kt. ülésre ne is kapjon tiszteletdíjat.

Érdemes viszont a dolgot alaposan, hegyiről töviig megvizsgálni! Vajon ez a probléma miért is vetődik fel. Hudák kollégának valószínűleg nem tűnik fel, hogy sem az ő, sem a többi ellenzéki képviselő hozzászólására az ellenzéki sorokból soha semmi reflexió nem érkezik. Üveges tekintetek és gépies (gombnyomogatás) mozdult a válasz. Csak és kizárólag Borbély Lénárd, - az ő szellemi színvonalán - élcelődik, de tartalmi választ nem ad a felvetésekre. Annál többet sértegeti, provokálja az ellenzéki felszólalót. Magam elég gyakran és köntörfalazás nélkül, érthetően mondom el a

véleményemet. Ez a megjegyzés most szerénytelennek tűnik, de nem az!

Arra alapozom, hogy az elmúlt másfél évben Borbély Lénárd kétszer jelentett fel az ügyészségen és kétszer nyújtott be a bíróságon magánvád indítványt ellenem azért, amit a Kt. ülésen elmondani merészeltem. (Az igazságszolgáltatás szervei minden esetben bűncselekmény hiánya miatt, tárgyalás nélkül és több oldalas kioktatásban tették helyre a feljelentőt, és utasították el a beadványát.) Lepereg róla!

Ahogy a csepeli Fidesz az ellenzékről gondolkodik, azt Németh Szilárd a testület 2014-es megalakulásánál, az „Így volt! Így lesz!” jelmondatos revíziós emlékmű tövében pontosan kifejtette. Minden képviselő aki nem Fideszes, az vagy radikális, vagy komcsi! Nem elég, hogy elmondta, de kőbe is vésette, hogy mit is gondol a komcsikról. Mindenki olvashatja a polgármesteri Hivatal egyik oszlopán és az ötvenhatos emlékmű mellé biggyesztett márványkockán! Nem az ellenzéki képviselők személye, esetleg kreativitása hiányzik ám Borbélynak az ülésekről, hanem az hiányzik, hogy nincsenek ott azok, akiken beteges kisebbségi érzéséből táplálkozó mániákus gyűlöletét, és hatalmi arroganciáját ki tudná élni!

Borbély Lénárd sem akar lemaradni „géniusz” elődje mögött. Volt szíves az egyik hozzászólásom után „naftalinszagú pufajkásnak” minősíteni engem.
Nem érdekel, hogy mi a véleménye a párciumi gyereknek rólam! Én sem rajongok érte!
De Csepelért rajongok! És szégyellem, amikor ország-világ Németh, Borbély, Ábel és Morovik orbitális butaságán vihog! Az ő ökörségük miatt nézik a csepelieket lassan hülyének ebben az országban! Ezek az emberek lejáratják Csepelt, mert mérték nélkül hazudnak, és szemrebbenés nélkül állítják ellenkezőjét a valóságnak!

Nekem mégsem Borbéllyal van bajom! Nekem azzal van bajom, amit szülőföldemmel művel! Mert tény, hogy Csepelen az ő eljöveteléig nem zászlózták sem a Tanácsot, sem a Polgármesteri hivatalt, /a vezető a gyásza, vagy szaporodása miatt/ addig míg ő ide nem jött! Nem jutott soha, kerületi vezetőnek az eszébe, a feleségét küldeni apparátusi ünnepségre, hűbéri behódoltatásra addig, míg ő ide nem jött! Itt még képviselőt fel nem jelentettek a testületi ülésen elmondott gondolatai miatt, ameddig ő ide nem jött! Egyetlen képviselőt meg nem büntettek azért, mert tiltakozása jeléül, nem vett részt, vagy eltávozott az ülésekről addig, míg ő ide nem jött!

Hát mi keresnivalója van ebben a fasisztoid dinasztikus, arisztokratikus és szégyenteljesen buta színjátékban egy demokratának? /DK-s társaim már kivonultak a parlamentből!/
Borbély Lénárdnak mielőtt szálkát keres az ellenzék szemében félre kéne tolnia a gerendát a sajátjából. Meg kéne néznie, hogy 2002 és 2010 között nagyvezére, Orbán Viktor hányszor nem volt bent az Országházban. Azt is érdemes lenne elemeznie, hogy 2010-ig ő, Németh Szilárd, és a többi párttársa hányszor hiányoztak a csepeli Kt. ülésekről, központi rendezvényekről? Érdemes lenne vizsgálnia, hogy hány rendkívüli ülés volt akkor, és mennyi a Fidesz érában? De, ha csak augusztusra-szeptemberre tekintünk: miért is nem a tervezett időben volt a Kt ülés? Miért volt megint rendkívüli az ülés? Kiküldték-e a felkészüléshez az írásos anyagokat időben? Hagyták-e, hogy a képviselők felkészüljenek az anyagokból. Megnézték-e, hogy vannak-e ténylegesen akadályoztatottak? (betegek, külföldön tartózkodók, előre bejelentett távollevők)

A válasz NEM!

Itt a büntetés, az erő demonstrálása volt a cél! Visszamenőleges hatállyal, ahogy egy jó despotához illik! A pusztaságból szalajtottak tudják, hogy az ostor nagyot vág!

Azt azonban mindenki tudja, hogy a végén csattan! Nem kicsit…

Forrás: Horváth Gyula Facebook-oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8811923327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása