CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az Orbán Viktort dicsőítő cikk nem kommentelhető, de szabadság van

2016. november 23. 02:35 - csú

Aorban_a_koronaval.jpg Trencsént 2-0-ra legyőzve avatta fel új stadionját a Dunaszerdahely focicsapata. „A magyar együttes új arénájában ott volt Orbán Viktor miniszterelnök is, aki testközelből élhette át az egyedülálló hangulatot.” Az Origo meleg termelési riportot is írt a stadionavatóról, A Test Közeléből.

„Mertünk álmodni egy igazi stadiont (…) egy igazi katlant, ahol az erő, amely a nézőkből áramlik a pályára, felerősödik, a buzdítás szinte beivódik minden játékosunk testébe. A mindenek feletti győzni akarás, amely klubunkat jellemzi, most egy anyagi formát is kapott” - lihegte Világi Oszkár klubtulajdonos.

A stadion (vajon miért?) a MOL Aréna nevet kapta, „amely jelképesen a magyar határ egyfajta kitolását is jelentheti a Csallóközre” – szólalt meg a dohos „mindent vissza!” kórus.

„Olyan szentély ez, ami még jobban összekovácsolja az egyébként is rendkívül összetartó felvidéki magyarokat. Nagyon megérdemeltük már” – émelyíti lelkes olvasóit az Origo.

És a lényeg:

„A helyiek nagy örömmel fogadták Magyarország miniszterelnökét. A kormányfő nem bújt el a stadionban, nem is volt megközelíthetetlen, többen is fotózkodtak vele.”

„Világi már a meccs előtt felhívta a figyelmet arra, hogy lehetnek még hibák. Mi most jelezzük: a mosdóban nem mindenhol működött a lehúzó, a felső sorokban pedig a szél befújta az esőt, így hiába volt fedett a lelátó, eláztunk, de ez nem számít” – hősködik a rettenthetetlenül objektív tudósító.

És az írás végén a politikai bátorság mazsoláját is elhelyezi az Origo az orbáni kalácson:”ez a cikk nem kommentelhető!”

Veress Jenő (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1511978358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása