CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért hazudott már megint Csepelen Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke?

2016. november 23. 05:52 - csú

lang-elme-baj-2.PNGLáng és ész. Fáklyafény Csepelen

Véleményem szerint Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a kerület korábbi polgármestere hazudott. Hazudott, amikor november 21-én megtartott csepeli sajtótájékoztatóján azt állította, hogy „…a kerületben még soha ennyien nem szavaztak egy irányba”. http://csepel.hu/hireink/kozelet/item/9496-nincs-vege-a-kuzdelemnek Az október 2-i népszavazással kapcsolatos hazugságát a feletti elkeseredettsége sem menti, hogy pártja, a kvótás népszavazásba fektetett 17 ezer millió (17 milliárd) forint ellenére nemcsak a népszavazást, de az alaptörvény módosításának parlamenti elfogadtatását is elvesztette. Két nagy politikai pofon azonban még nem lehet ok arra, hogy Németh Szilárd tételesen tetten érhető hazugságokat állítson egy sajtótájékoztatón. Úgy látszik azonban, hogy a két balegyenes megroggyantotta, s már a valóság sem érdekli.

Akkor lássuk a

valasztas.hu-n elérhető tényeket. Október 2-án Csepelen, az egyébként érvénytelen népszavazáson 21.276 fő szavazott „egy irányba”, azaz a választópolgárok 34,76 %-a húzta be a Németh úrnak kedves nemet. S ahelyett, hogy elgondolkodott volna azon, hogy a csepeli választópolgárok majd kétharmada el sem ment a szavazásra, gondolkodás, utánajárás nélkül kimondta: ennyien még soha, de soha.

A rendszerváltás óta két népszavazáson is többen szavaztak egy irányba. A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint a NATO-hoz való csatlakozásról szóló 1997. évi népszavazáson a csepeliek 42,87 %-a, azaz 28.481 fő szavazott igennel, míg a 2003. évi EU-os csatlakozást a csepeliek 43,38 %-a, 27.991 fő támogatta igen szavazatával. A számok tehát egyértelműen cáfolják Németh Szilárdot.

Sőt! Hiteltelenítik a sajtótájékoztatón elhangzott további mondatait, magát a képviselőt. Bár érdemes lenne részletesebben rámutatni, hogy a „magyarok többsége” szintén hazugság, vagy megkérdezni tőle, hogyha ennyire akarták az alaptörvény módosítását, akkor miért utasították el javaslatuknak a Jobbik által kibővített, tartalmilag azonos változatát, vagy megindokolni, hogy miért hazugság Szabó Szabolcs csepeli országgyűlési képviselőről azt állítani, hogy „az elmúlt másfél évben az illegális bevándorlás mellett tette le a voksát”.  

A sajtótájékoztatóról leírtak számomra egy talajt vesztett, a hatalom által „felfalt” embert mutatnak. Nem volt egy önálló gondolata sem. Szolgai módon felmondta a leckét, a központ által előírt kötelezőt, amit csepeli „tényekkel”, csúsztatásokkal, az ellenzék folyamatos szapulásával, felelőssé tételével, lejáratásával igyekezett alátámasztani. Sikertelenül.

Németh Szilárd csak önmagát járatta le.

V O X

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr611992090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.11.23. 20:07:57

Rövid és tömör vélemény Németh Szilárdról:
avalodinemethszilard.wordpress.com/

kese 52 2016.11.24. 17:26:46

Igen figyelemre méltó az összeállítás, de hiányzik- legalább is nekem- a konkrét ügyek felsorolása. Ez így inkább csak vádaskodásnak tűnik.Szívből kívánom, hogy ez a bőrfejű fasisztoíd fidsznyik minél előbb eltűnjön a közéletből, ill a politikából. Ezért kell minden alkalmat kihasználni e cél elérése érdekében.A támadásnak pontosnak, tényszerűnek,objektívnek,védhetőnek kell lennie. További sikereket kívánok ilyen vagy hasonló ügyek feltárásához és feldolgozásához.
süti beállítások módosítása