CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Milyen ritka a bizalom?!

2016. november 29. 03:12 - csú

feher_hollo.PNGHogy az egészségünk a béka feneke alatt van, tudjuk. Az oktatási rendszerünk fabatkát sem ér, tudomásul vettük. A társadalom politikailag annyira megosztott, amennyire egyetlen más európai nemzet sem. Pesszimizmusunk példátlan, azt sem hisszük el, amit a saját bőrünkön tapasztalunk. Nem bízunk abban, hogy a rendőrség meg tud védeni minket a csibészektől. Az ötcsillagosnak mondott TEK mellett jöhetnek-mehetnek az országban évtizedek óta körözött milliárdos bűnözők.

Lassan ott tartunk, hogy azt sem lehet elhinni a politikusainknak, amit kérdeznek, hát még azt, amit mondanak. A miniszterelnök büszkén hirdeti, ne törődjünk azzal, mit beszél, csak

a tetteire figyeljünk. Minél több disznóság derül ki az embereiről – hazugság, lopás, korrupció – ő annál erősebben bízik bennük. Az LMP üdvöskéje újabb és újabb korrupciót leplez le. Gyanús. Fideszes volt, ki súg neki? A szélsőjobbos párt esküszik, isten úgyse, semmi baja a cigányokkal, csak a felemelésükért küzd. Közük nincs gárdához, betyárokhoz, semmilyen sereghez...

A tudósok úgy látják, a magyar fiatalok jobbára még hisznek az intézményeknek, embereknek, az idősek kevésbé. Ők már tudják, olyan állat mifelénk a bizalom, amilyen nincs is.

Somfai Péter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8111994148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása