CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Magyar horror 2.: Most a győri kórházban találtak egy többnapos holttestet, hajléktalan fagyott halálra

2016. december 02. 13:33 - csú

gyori_petz_aladar_korhaz.jpgA Dél-Pesti Kórház mosdójában talált többnapos holttest után nagy felháborodást keltett a csütörtöki hír, miszerint a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházban is találtak egy többnapos holttestet.

A Kisalföld azt írja, a halott férfit egy nem gyógyításra használt épületben találták meg, Tamás László János főigazgató pedig a lapnak azt mondta, hogy az épületet jelenleg egy sportkör bérli.

A főigazgató a lapnak azt is megerősítette, hogy egy hajléktalan férfiról van szó, aki a kórház tudta nélkül ment be a fűtetlen épületbe, ahol halálra fagyott.

A helyi hajléktalanszálló vezetője elmondta, 143 embert számoltak össze a napokban Győrben az utcán, de becslésük szerint mintegy 150-en élhetnek a városban az utcán.

A Blikk információja szerint a Dél-pesti Kórházban történt esetnél is valószínűleg egy hajléktalan holttestét találták meg, aki a meg nem erősített információk szerint öngyilkosságot követett el. (HVG.HU és BLIKK.HU)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4312016771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása