CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki a meghívó? Közmeghallgatás lesz december 15-én reggel a csepeli polgármesteri hivatalban

2016. december 05. 04:24 - csú

kerdojel-mas-255_9.pngAz alábbiakban szó szerint közöljük a Borbély Lénárd csepeli polgármester irányításával működő szervezet közleményét:

"Csepel Képviselő-testülete közmeghallgatást tart 2016.12.15-én
Kategória: Közérdekű 2016. december 01., csütörtök 08:53

Tisztelettel meghívom Önt Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. évben esedékes KÖZMEGHALLGATÁSÁRA, melynek időpontja: 2016. december 15. (csütörtök) (a 09:00 órai kezdettel megtartásra kerülő Testületi ülést követően).

Helyszíne: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal, Nagytanácsterme (fsz.5.)

Borbély Lénárd polgármester megbízásából

Utoljára frissítve: 2016. december 01., csütörtök 09:50"
Ennyi. A fenti hír ismeretében vetélkedőt szervezünk olvasóink körében. A kérdés: az ismertetett közlemény szerint ki hívja a csepelieket a közmeghallgatásra? A helyes megfejtők között újabb kérdéseket sorsolunk ki, hogy egyesült erővel kihámozzuk: a hatalma megtartásán kívül mit akar,  miért beszél balgaságokat és miért bujkál a csepeliek elől Csepel polgármestere?
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312020815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása