CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tolvaj hölgyek akciója Királyerdőben, az egyik már lebukott, társát keresik

2016. december 09. 09:14 - csú

rendorseg_2.PNGEgy nő ismeretlen társával lakásvásárlást színlelve bement egy férfi csepeli házába, majd amikor a tulajdonos nem figyelt, ellopta az arany ékszereit.

A csepeli rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt D. O. Attiláné 47 éves budapesti lakos ellen.

A nyomozás eddig adatai szerint a nő és ez idáig ismeretlen társa 2016. december 7-én 10 óra körül a Budapest XXI., Mária Királyné útja és a Háromszék utca kereszteződésénél egy autóból megszólított egy járókelőt. A két nő azt mondta, hogy a környéken szeretnének házat vásárolni, amire a férfi azt válaszolta, hogy ő tavasszal el szeretné adni a házát. D. O. Attiláné megkérte a férfit, hogy szálljon be az autóba és mutassa meg a házat. Ezt követően elmentek a

sértett csepeli lakásához, ahova együtt bementek, majd a két nő elterelte a férfi figyelmét és ellopta az arany ékszereit.

A csepeli rendőrök D. O. Attilánét még aznap este kőbányai lakcímén elfogták. A nyomozók a nő lakásán tartott házkutatáskor különböző arany ékszereket találtak és foglaltak le. Társát továbbra is keresik a rendőrök.

Az elkövető társa 30-40 év körüli, körülbelül 150-160 centiméter magas nő. Haja hosszú, szőke. A bűncselekmény elkövetésekor sötét szövetkabátot, térdig érő szoknyát, rombuszmintás harisnyát és sötét csizmát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a nőt a személyleírás alapján felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-427-4600/140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (police.hu)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8212034721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.12.09. 20:52:18

Tolvaj nők akciója Királyerdőben, nem kellene őket hölgyezni!
süti beállítások módosítása