CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Titkos közmeghallgatás lesz csütörtökön Csepelen?

2016. december 13. 05:59 - csú

borbely_kerdojellel-777.pngNem vádolható zajos reklámhadjárattal a csepeli fideszes városvezetés, amikor a december 15-re tervezett közmeghallgatásról van szó. Ami igaz, igaz, még december elsején a következő közleményt jelentették meg a hivatalos weblapon: „Tisztelettel meghívom Önt Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. évben esedékes KÖZMEGHALLGATÁSÁRA, melynek időpontja: 2016. december 15. (csütörtök) (a 09:00 órai kezdettel megtartásra kerülő Testületi ülést követően). Helyszíne: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal, Nagytanácsterme (fsz.5.) Borbély Lénárd polgármester megbízásából” Ennyi, így befejezés és aláírás nélkül.

Ebből csak az nem derül ki, hogy 1.) ki a meghívó? 2.) igazából mikor kezdődik a fórum? 3.) méltóztatik-e megjelenni a polgármester, aki 2014-es megválasztása óta nagy ívben kerüli a lakossági fórumok nyílt vitáját, az egyenes kérdésekre adandó egyenes (vagy görbe) válaszokat. És végül, de

nem utolsó sorban 4.) a fentiekben idézett meghívóból nem derül ki, hogy neki és képviselő-társainak törvényi kötelessége a közmeghallgatáson a csepeliek kérdéseire, javaslataira, uram bocsá’ kritikus megjegyzéseire válaszolni.

A közmeghallgatásra szóló furcsa invitálás így is csak néhány óráig volt látható a hivatalos szócsőben (csepel.hu), mert nagyon gyorsan eltüntették a főoldalról, amit mindenki olvashat. Azóta csak azok találhatják meg az invitálást, akik hajlandók ‑ időt és energiát nem sajnálva – kutató munkát végezni az Ábel Attila főpropagandista alpolgármester által kézben tartott csepel.hu weblapon.

A közleményt az illegalitásból mi most a napvilágra hoztuk. A lényege: december 15-én délelőtt, a 9 órakor kezdődő képviselő-testületi ülés után közmeghallgatás lesz. Ennyi. A többi a lakóhelyük és a köz ügyei iránt érdeklődő csepelieken múlik, ha Borbély úr és társai ismét nem bújnak el előlük…

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312043869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.12.13. 21:39:59

Válaszolni csak úgy tudnának, ha egyenes adásban nézné a közmeghallgatást Németh Szilárd, a gazdájuk, s így Csepel valódi gazdája is, és fülhallgatóba mondaná nekik az adandó választ! A BÁBOK INKÁBB BEBÁBOZÓDNAK ÉS HALLGATNAK!

Tarjányi László 2016.12.13. 22:54:36

csepel.info/?p=55607#comment-293064
“Csepel: hárommilliárd forint a változás az önkormányzati vagyonban”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2016. december 13., kedd - 21:44
Ábel Attila! Miért nem teszi közzé a Csepelinfó a csütörtöki közmeghallgatás tényét! Azt is harminc évre titkosítjátok?
süti beállítások módosítása