CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ez a videó leleplezi mindazt, aminek a Fidesz még a létezését is tagadja

2017. január 17. 03:21 - csú

etelosztas-pesti_bulvarbol.jpgA részletek, a gesztusok, az arcok. Ez a videó mindent megmutat abból a Magyarországból, amit a Fidesz letagad, elrejt. Az éhezés nem egy letűnt fogalom, hanem ára annak, hogy a politika csak az egyéni érdekek játszótere lett.

A Pesti Bulvár stábja kint járt egy ételosztáson, és nemcsak lecsúszott, régóta az utcán élő és a közmédia által mumusnak bemutatott hajléktalanokat látott, hanem gyermekeket, szégyenkezve, de szükségszerűen a sorban álló, látszólag rendezett külsővel bíró átlagembereket. Olyan dolgozókat, akik sorban állnak, mert a munkájukból képtelenek megélni. Senkinek nem kívánjuk azokat a tekinteteket. Ilyen, a videofelvételen látható állapotoknak sosem szabadna kialakulniuk…

Forrás: Pesti Bulvár

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2812126603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása