CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyönyörű képek csepeli fotósoktól

2017. január 21. 05:07 - csú

fotokiallitas-20170119-csmo.PNGElismerésre méltó fotókiállítás nyílt január 19-én a Csepeli Munkásotthon Galéria 21 kiállítótermében. Az intézmény idén 89 éves Stremmer Ferenc Fotóklubja tagjai által készített panorámaképekből készült kiállításon a klubtagok képeikkel egészen újszerű élményt nyújtottak a nyitórendezvényen résztvevő közönségnek. A gyönyörű tájakat, az embereket, a villanyvezetékeken sorjázó madarakat, a Kis-Duna part szépségét, a kerület intézményeit és a MAHART területét is bemutató panorámák kellemes perceket szerezhetnek a február 16-ig tartó kiállításra látogatóknak. 

A tárlatot a Csepeli Szabadkikötő területén működő MAHART Container Center Kft. szponzorálta. A cég igazgatója, Gajdán Márta, megnyitó beszédében elismeréssel szólt a

klub több támogatást érdemlő munkájáról, arról, hogy a klubtagok alkotásaikkal nemcsak önmaguknak, hanem a közönségnek is örömteli perceket szereznek.

Oberländer Sándor, a fotóklub vezetője az igazgatónő szavait megköszönve, elmondta, hogy a kiállított képekből néhányat felajánlották a Kft.-nek, a csepeli témájú alkotások egy részét pedig a kerületi önkormányzatnak, amelynek vezetői – külföldi útra hivatkozva –, nem tudtak megjelenni a kiálltás megnyitásán.

A rövid nyitóünnepségnek az Egressy Béni Református Zeneművészeti Szakközépiskola diákja adott gitárszólóival keretet.

Fotó: Tóth Beáta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8512140319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása