CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi történt Csepelen, Németh Szilárd családi házánál?

2017. február 02. 05:59 - csú

nem_adom_a_hazam_nemeth_szilard_hazanal_2017-01-31-csirke_farhat.PNGSuttogó értesülésként, mondhatnánk mint pletyka terjedt a hír Csepelen: Németh Szilárd családi házánál tüntetés volt. Blogunk most sem akart pletykát terjeszteni, ezért vártuk a megerősített, pontos információt. Megkaptuk. Az illetékes egyik közvetlen elvbarátja, Ábel Attila jóvoltából. A 21. kerületi alpolgármester által jegyzett csepel.info tegnap írt a történtekről. A beszámolóban van elmaradt forradalom, Tenkes kapitánya, frusztráció, nyelvészkedés, szekta és még sok más tücsök meg bogár. Ezekkel most nem untatnánk olvasóinkat.

Kihámoztuk a lényeget: nem volt tüntetés Németh Szilárd házánál. Ezzel szemben a rezsibiztosként is elhíresült politikus kapujáig a Nem adom a házamat nevű mozgalom, a devizakárosultak legelkeseredettebb tagjainak érdekeit védő civilszervezet néhány aktivistája jutott el. nem_adom_a_hazam_nemeth_szilard_hazanal_2017-01-31-feliratok_1.PNGOtt házilag készített plakátokkal, feliratokkal, csirke farhátot tartalmazó zacskóval fejezték ki elkeseredettségüket az őket ért sérelmekért, illetve hangot adtak felháborodásuknak Németh Szilárddal szemben, a kormánypárti politikus civilszervezetek eltakarításáról értekező kijelentése miatt. Akciójukat január 26. után január 31-én délután és este is megismételték. A kilakoltatás rémével fenyegetett

devizakárosultak Ábel Attila blogja szerint 26-án senkit  nem találtak otthon, 31-én délután "csak a képviselő betegség miatt otthon tartózkodó gyermekei" voltak a házban. Az érdekvédők az Ábel-féle blog szerint  éjszaka is visszatértek, a kaput zörgették "összeragasztották és összedrótozták a kerítést", videóztak.

Egyelőre ennyit lehet tudni a történtekről, amelyeket a Nem adom a házamat aktivistái egészen másként látnak és láttatnak:

Itt akár be is fejezhetnénk a híradást, hiszen tényeket és nem véleményt ígértünk olvasóinknak.  (Pedig van, de arról majd máskor...) Azt azonban még el kell mondnunk, hogy a Ábel Attila - velünk ellentétben - bőségesen fűzött véleményt a leírás mellé, és mondandója végére odacsapott egy különös megjegyzést. Idézzük:"Érdekes momentum, hogy Németh nemzetbiztonsági védelem alatt áll, ami azt jelenti, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatalnak fel kell tárnia és el kell hárítania minden olyan veszélyt, ami nemzetbiztonsági bizottság alelnökének törvénysértő politikai befolyásolását jelenthetné." Ha jól értjük, akkor Ábel Attila fideszes politikus azt állítja, hogy a védett személyt nem védték a fideszes hatóságok, erőszakszervezetek, nem hárították el a rezsibiztos befolyásolását? Ábel feljelentette a fideszes Alkotmányvédő Hivatalt? A fideszes ügyészség és a bíróság ellen már sokszor intézett kirohanást a derék Fidesz-talpas Ábel. Most már a fideszes titkos szolgálatot szapulja? Jól értettük mi ezt?

Szerkesztette: anzágo 

Forrás: csepel.info, Nem adom a házamat és CSÚ

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1412175648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.02.02. 20:20:23

Nem elég a három főméltóságnak magánhadsereget állítani a mi pénzünkből (TEK, Köztársasági Őrezred, Házőrség)?

Némethnek ilyenre nincs szüksége, meg miért is ne befolyásolhatnánk? A politikusoknak az ország dolgát az állampolgárok elvárásainak megfelelően kellene intéznie, ehhez pedig lehetőséget kell biztosítani az állampolgárok véleményének megismerésére! Erre jó a szabad sajtó, az állampolgárok által létrehozott civil szervezetek, sőt tömegrendezvényeken a NÉP HANGJÁNAK meghallgatása is!

Persze a Fidesz által ellenőrzött média nem szabad, például a Csepelinfó sem, ahonnan én ki vagyok tiltva! Ugye kedves Ábel Attila?

Miért ne mondhatnánk meg Németh Szilárdnak, hogy helytelen a METRANS-telephely létesítése lakossági közmeghallgatás nélkül? Hogy nem akarunk villamost a HÉV helyett? Hogy nem akarunk évtizedekre eladósodni az olimpia miatt? Hogy ne költse a csepeliek pénzét a Dagi Vendéglő luxusappartmanokkal történő átépítésére! Egyáltalán minek még egy vendéglő a most is tengődő csepeli éttermek mellé? Hogy miért is kellett kicsivel 25 Millió Forint alatti részekre bontani a Kis-Dunapart ledesítését? Azért hogy Tiborcz István pályáztatás nélkül kereshessen pénzt Csepelen?

Ha nem szabad befolyásolni Németh Szilárdot, akkor hogyan győzzem meg hogy nemcsak rezsibiztosi szerepre alkalmas, hanem a magyar Iliescu szerepére is? ;)

Póka László 2017.02.03. 19:17:20

Ha valaki nem olvasta volna ábel attila csepeli alpolgármester írását rezsi szilárdnál történt vélménynyilvánításról, itt megteheti: csepel.info/?p=56772#more-56772
- MOstmár értem, hogy miért tart itt az ország: Mert a fideszesek olyanok, mint három majomból kettő - süketek, vakok.
Én azt gondolom, hogy ilyen beosztásban, mint ábel attila, illene kicsit jobban tájékozottnak lenni.
DE legalább írt rólunk. Lehet, hogy benézünk hozzá is (nem zaklatni) véleményt nyilvánítani az általa leírt sületlenség miatt.
HAjrá!
PL

Miklós P. 2018.02.08. 13:27:07

Csepel születtem, amikor még nagyközség volt.Királyerdőben növekedtem és 33 éves koromig ott éltem.A Jedlikben érettségiztem, teház erős a csepeli kötödésem.
Elkerülve Csepelről mindig is figyelemmel kisértem Csepel sorsát.
Döbbenten láttam már a csepeliek sorsát, amikor Németh(Rizsa)Szilárd polgármestere lett. Majd a későbbiek során, ahogyan emelkedett a szamárlétrán, rájöttem, hogy e folyamatban az emelkedéssel arányosan csökkent a képviselő(?) szellemi kapacitása!
Négy évet dolgoztam a Csepel Vas és Fémművekben,dew ha mi a munkát megpróbáltuk volna szabotálni, páros lábban rúgtak volna ki bennünket! Németh Szilárdnak a Parlament a munkahelye és nem a Fidesz központ!Kutya kötelesség a Nemzetbiztonsági Bizottság üléseken részt vennie és érdemben dolgozni. Nem a Soros zagyvaság hírdetése, hanem a Nemzet Biztonságának erősítése.
Remélem érzékelik a csepeliek, hogy Németh Szilárd tevékenysége, főleg ebben a ciklusban még véletlenül sem segíti a csepeliek épülését, boldogulását.(Ide nem értve a csókosok, haverok épülését.)
Nos, Csepeliek! Április 8-án senki ne legyen rest, álljanak fel a foteljaikból és menjenek el SZAVAZNI! Kapnak két szavazólapot. Az egyiken a pártok szerepelnek. Ezen a lapon a számukra szimpatikus pártot jelöljék be. A másik szavazólapon az egyéni jelöltek nevei szerepelnek. Ezen a lapon pedig a legesélyesebb ELLENZÉKI jelőltre tegyék az ikszet. Javasolt Némth Szilárd mellőzése a listán.
Egyet ne tegyenek! Üresen ne dobják be a szavazólapokat, mert várható, hogy nagyon sok helyen nem lesz ellenzéki szavazatszámláló a helyiségben. S tudjuk, az ördög(és a Fidesz) nem alszik.
Magyarország nem ilyen kormányt érdemelt. És ne feledjük, március 15-ig ki akarják szórni az EU 2020-ig szóló pénzügyi támogatásait!
süti beállítások módosítása