CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A kosz a régi, a név egyre újabb az elhanyagolt csepeli HÉV-en

2017. március 02. 05:59 - csú

hev-uveg_koszos.PNGA Közlekedő Tömeg Facebook oldalára kerültek fel azok a fotók, amik a csepeli HÉV vonalán közlekedő szerelvényeken készültek. A padlóról nem mondhatni, hogy enni lehet, de jóformán az is szerencse kérdése, hogy az utas éppen kilát-e az összekarcolt ablakon.

Az agglomerációs közlekedés üzemeltetését tavaly november óta a főváros helyett az állam végzi. A kiszervezés annak idején azért is tűnt szuper ötletnek, mert

így támogatási pénzekből a szerelvények cseréje mellett fel lehetett volna újítania a HÉV-vonalakat is. Csakhogy lassan egy éve semmi nem történt.

Az illetékesek látszólag fontosabb feladatuknak tartják azt, hogy 4 hónap alatt másodszor is módosítsák, melyik cég felelős a hévek üzemeltetéséért: a napokban a BHÉV Zrt.-t MÁV-HÉV Zrt.-re nevezték át. (velvet.hu)
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5712304625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chr(27) 2017.03.02. 13:48:38

Most heverik még csak ki, hogy nem lesz a hévből villamos, adj már nekik egy kis időt...
süti beállítások módosítása