CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dr. Szabó Szabolcs szirénázással tiltakozott a parlament ülésén a Fidesz-őrület ellen

2017. április 04. 16:56 - csú

szabo_szabolcs_szirenaval_lex_ceu_-2017-04-04.jpgSzabó Szabolcs egyperces szirénaszóval akadályozta, hogy elkezdődjön a szavazás

Kormánypárti szavazatokkal ment át a lex CEU a parlamentben. A Jobbik-frakció, illetve a parlamentet bojkottáló DK-s képviselők nem szavaztak.

A felsőoktatási törvény módosítását sürgősséggel

tárgyalta az Országgyűlés. A jogszabálytervezeten tegnap tovább szigorított a Fidesz és a KDNP egy módosító indítvánnyal. A Közép-európai Egyetem csak akkor maradhat fenn, ha a magyar kormány és az amerikai elnök szeptemberig aláírnak egy megállapodást.

A zárószavazást az egyik ellenzéki képviselő zavarta meg. Az Együtt képviselője, Szabó Szabolcs egyperces szirénaszóval akadályozta, hogy elkezdődjön a szavazás. Lezsák Sándor alelnök azt mondta, a házbizottság elé viszik az ügyet. A képviselőnek ugyanis jeleznie kellett volna előre, hogy mire készül.

(hirtv.hu)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5412400677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.04.04. 21:42:42

Szabó Szabolcs bátor ember, megérdemli hogy Csepel-Soroksár újból megválasza!

Tarjányi László 2017.04.04. 21:44:24

Ő legalább igazi doktor, nem úgy mint Plágium Pál meg Matolcsy György!
süti beállítások módosítása