CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila, Csepel fideszes alpolgármestere elárulta a Fideszt? MSZP-s lett?

2017. április 08. 13:02 - csú

csepel_info_a_te_penzeden_hiznak.PNGOlvasónk nem akart hinni a szemének, amikor ma ránézett a szélső jobboldali nézeteket terjesztő csepel.info nevű hírblogra. Mint köztudott, a weblap Ábel Attila, Csepel fideszes alpolgármesterének egyszülött édes gyermeke. Őt babusgatja este, őt gondozza reggel és őt bütyköli minden napszakban (a munkaidejében is, közpénzért). Most babusgatás helyett leginkább tisztába kellene tennie. Eddig a Fidesz érdekében ott (is) hazudott este, reggel és minden hullámhosszon, ha kellett, ha nem. (Nem kellett, de hazudott.) Most viszont a hírblog őszinteségi rohamot kapott, és transzparensen hirdeti az igazságot a Fidesz kulcsembereiről, címeres oligarcháiról. Azt állítja Mészáros Lőrincről, Matolcsy Györgyről és Andy Vajnáról, hogy - idézzük: " A TE PÉNZEDEN HÍZNAK".

De ez még semmi, mert nem sokkal később ugyanezeket a díszpintyeket Ábel Attila honlapján felszólítják: FIZESSENEK A GAZDAGOK!csepel_info_fizettetne_a_gazdagokat.PNG 

Mi történt? - kérdezi tőlünk olvasónk. Ábel Attila hátat fordított a hazudozóknak, elárulta a Fideszt?

Valami hasonló történhetett, mert, ha

közelebbről megnézzük a képeket, láthatjuk,hogy azon - ó borzalom! - az MSZP jelképe (logója) szerepel. Lehet, hogy Ábel Attila már az MSZP tagja? Ezzel mi már nem foglalkozunk, mert ez a terület magánügy, Ábel Attila magánügye. Majd csak elszámol valahogy magával, meg Borbély Lénárddal és Németh Szilárddal. Lehet, hogy Ábel ezért repülni fog? És követi őt majd a Németh-Borbély duó is, mert nem előzték meg az alpolgármester árulását? Ki tudja? Talán maga Ábel Attila.

Ábel valószínűleg jól értesült. Ezért jelzi egyszülött édes gyermekével, a csepelinfón, hogy "Hoppá: Csepel láthatóan egyre jobb hely"

Úgy legyen, mondhatnánk Ábel: Ámen!

anzágo

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5612409943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.04.08. 21:47:18

Lehet hogy megfogadták a tanácsom, amit Borbélynak meg Ábelnek ajánlottam, nézzenek valami polgári foglalkozás után! Némethnek meg azt ajánlottam, előzze meg hogy az ellenzék megbuktassa Orbánt! Bekerülhet a történelembe, ha megelőző támadásként magyar Iliescuként takarítja el Nicolae és Elena Orbánt! Az utóbbi természetesen nem a felesége, hanem a trónkövetelő utóda!

Németh muzsikált az SZDSZ-ben is. Orbán szélsőliberálisként kezdte, majd áthazudta magát a jobboldalra. Németh a csepeli SZDSZ-ben a nagyágyúk mellett nem vitte semmire, hát átlépett a Fideszbe, beléptetett 17 új tagot, akikkel megbuktatta az addigi csepeli Fidesz-elnököt. Benyalta magát Kövérnél, Tarlósnál nem kellett, hiszen mindketten SZDSZ-es kakukktojások a Fideszben.

Nem az a típus, aki a Fidesz bukásával felhagyna a politikával! Majd talál vagy alapít egy másik pártot! A sleppjével együtt tízen biztosan vannak, ami egy párt bejegyzéséhez kell!

Tarjányi László 2017.04.08. 23:33:04

Ábel Attila jól titkolja a végzettségét és életpályáját, vajon mihez is ért valójában? Hivatalos oldalakon nincs érdemleges adat, Németh Szilárdról szóló "Egy orbánista élmunkás" című narancsos cikkben van utalás hogy Ábellel a vasutasszakszervezetből, majd a VITUKI-ból ismerik egymást. Ábel azóta Németh árnyéka, Csepelre is költözött.
magyarnarancs.hu/belpol/nemeth-szilard-rezsicsokkentesi-elnok-84673

Ábel Attila Facebook-os adatlapja szerint 1998-ban végzett a Miskolci Egyetemen, Miskolci Egyetem
Geofizikai Intézeti Tanszéke szerint 1996-ban végzett náluk Ábel Attila nevű hallgató.

Én azt hittem újságíró, erre utalna az is hogy egyetlen hatásköre van a szervezeti tabló szerint, kommunikációért felelős alpolgármester. Mindenesetre, az általa csúcsírásainak tartott műveit az alábbi weblapon gyűjti!
csepelinfo.blogstar.hu/

Tarjányi László 2017.04.09. 22:39:26

Mi folyik a Csevakban/Városgazdánál?

Csepel a faszobrászat fellegvára, véletlenül? A rokon már nem csak megrendelést kap, hanem állásban is van Csepelen!
Csepeli városkapuk, Popieluszko-harangláb, Trianon-emlékmű, Álmos-Árpád-István szoborcsoport a Daru-dombon, Kálvária a Tamariska-dombon, Kalózhajós játszótér a Soroksári-révnél, a pácini polgármester síremléke.
Felvették a Városgazdához, létrehoztak neki egy faipari csoportot, s kinevezték osztályvezetőnek. Persze mégse lehet egyszerű faszobrász, sarzsi is kell, mert arra több pénzt lehet kifizetni havonta!

Amióta van faszobrász, nőtt a faszükséglet, így Csepelen meg a faszállítás!

Amiért tollat, illetve billentyűzetet ragadtam, Csepelen azt csiripelik a verebek, a rokon már nem csak faszállítással/famegmunkálással foglalkozik, hanem mindenbe beleszól! S ennek tulajdonítják hogy Pintér István vezérigazgató távozott! Nem semmi, beleszólni a nagyok dolgába csak az teheti, aki mögött nagyobb hatalom áll!

Hogy is van ez, hogy az ügyészség rokonnak nevezte az illetőt, a nagy ember meg tagadta a rokonságot? Akkor meg miért is van informálisan nagy hatalma vagy ha úgy jobban tetszik befolyása a faszállító/famegmunkáló nem-rokonnak?

A rokonpártolást a politikai/hatalmi berkekben nem nepotizmusnak nevezik?

Az ellenzéki képviselők firtatták a csepeli képviselőtestületi ülésen, miért is kellett mennie Pintér Istvánnak? Nem kellene végre felhagyni a titkolózással?

Ilyen ez, amikor az én emberem, a te embered, meg az ő embere között kell dönteni! Csak az nem értem, miért nekünk, adófizető állampolgároknak kell mindig állnia a cechet?

Emlékeztető a szereplőkkel kapcsolatban:

index.hu/belfold/2014/04/18/a_rezsibiztos_faszobrasza_utan_nem_nyomoznak/
Nem nyomoz az ügyészség Németh Szilárd rezsibiztos ellen. A csepeli polgármestert azért jelentették fel, mert a kerület pénzéből szavaztatott meg támogatást egy faszobrász számára, hogy az ország keleti végében, Pácinban egy emlékművet állíthasson. A faszobrász az ügyészségi iratokban is Németh rokonaként szerepel, bár a polgármesterék azt állítják, nincs ilyen kapcsolat. A csepeli ellenzék szerint a rokonnal készíttettek el több csepeli szobrot is, de erről hiába kértek felvilágosítást az önkormányzattól.

csepeliek.blog.hu/2015/01/15/mit_hallgatnak_el_csepel_fideszes_vezetoi_mi_van_a_varosgazda_zrt-nel
> Werner úr annyira jól dolgozott, hogy elhatározták,  „közös megegyezéssel”, 2015. január 5-i hatállyal meg is válnak tőle, annak ellenére, hogy szeptember 25-én még 2019-ig bízták meg a gazdasági társaság vezérigazgatói feladatainak ellátásával. Természetesen kifizetik az egy hónapra jutó átlagkeresetét és 35 nap felmondási időre eső munkabérét is;
> megválasztották a Csepeli Városgazda Zrt. új vezérigazgatóját, Pintér István személyében, a 2019. október 30-ig tartó időszakra, 850.000 Ft/hó személyi alapbérrel, 50 %-os prémiummal;

21.kerulet.ittlakunk.hu/hivatalok/161004/valtas-varosgazda-elen
A keddi rendkívüli ülésen (18 óra, helyszin, Polgármesteri Hivatal Nagytanácsterme) a képviselő-testület közös megegyezéssel megszűnteti a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. élén eddig álló vezérigazgató, Pintér István szerződését.
A vezérigazgató munkaviszonya október 4-ével szűnik meg és három hónapi bérének megfelelő összeg illeti meg.
Az utódja az eddigi helyettes, Trefán László lesz – derül ki a Borbély Lénárd polgármester által benyújtott határozati javaslatból.

24.hu/belfold/2015/05/06/vonzza-a-husosfazek-a-napi-gazdasag-egykori-embereit/
2015. máj. 6. - A Csepeli Városgazda vezérigazgatója ekkor Werner Péter volt, aki a ... helyére Pintér István, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság korábbi ...

Tarjányi László 2017.04.09. 23:39:11

Az előző magyar forradalom ilyen volt, az induló viszont jó lesz a következőre is!
www.youtube.com/watch?v=nIat-_cmhR4
süti beállítások módosítása