CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Krimi készül Csepelen: a gyárban lesz majd Kulka János és Básti Juli is

2017. április 09. 05:34 - csú

kulka_janos_es_basti_juli.PNGBásti Juli és Kulka János

Megkezdődött Ujj Mészáros Károly (Liza, a rókatündér) második mozifilmje, az X. című skandináv típusú krimi forgatása Budapesten. A mozifilm főbb szerepeiben Kulka János, Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs lesz.

A forgatás előreláthatólag május közepéig tart olyan helyszíneken, mint a Gellérthegy vagy a rendőrség Teve utcai székházának teteje, emellett a 2. kerületben, Zuglóban és egy csepeli gyártelepen is vesznek fel jeleneteket. A film várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.

A filmmel tér vissza a vászonra Kulka János, és látható lesz a filmben Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő és Szabó Győző is. A Magyar Nemzeti Filmalap 489 millió forint

gyártási támogatást szavazott meg a thrillernek.

A tavaly tavasszal stroke-on átesett Kulka János sokáig kerülte a nyilvánosságot, nem akarta ugyanis, hogy elesettnek lássák őt az emberek. Úgy tűnik azonban, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész mára teljesen felépült, és emiatt az utóbbi időben egyre több helyen tűnik fel.

A 2. Magyar Filmdíj ünnepélyes átadója után, az Autizmus Világnapja alkalmából tartott közösségi programon, a világnapi sétán vett részt. A színész nem véletlenül állt a világnap mellé, az Esőember színpadi változatában ugyanis ő alakította az autizmussal élő Raymond Babbitet a budapesti Belvárosi Színházban, és a szerephez komoly felkészülésre volt szükség.
Forrás: Bors / MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8912407495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása