CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ma este hattól a Szabadság téren tüntetnek az Orbán-kormány ellen

2017. április 15. 04:24 - csú

szabadsag_teri_beharangozohoz_2017-04-15-re.PNGMár a szerdai, civiltörvény elleni tüntetés hivatalos részének végén bejelentették, hogy szombaton folytatódik a tiltakozássorozat Budapesten. A Nem maradunk csendben címmel délután fél hatra, az V. kerületi Szabadság térre meghirdetett demonstrációt a szervezők úgy harangozták be, hogy azt szeretnék, ha ez lenne Magyarország leghangosabb tüntetése.

A tüntetést már nem a lex CEU vagy a civileket megbélyegző törvényjavaslat miatt hirdették meg, hanem a kormány megfélemlítő politikája ellen. Azt ígérik, hogy nem lesz hagyományos demonstráció, a beszédek mellett a zenén, a táncon és a hangos véleménynyilvánításon lesz a hangsúly. 

A tüntetésen felszólal mások mellett Gulyás Márton és Varga Gergő, akiket csütörtökön közérdekű munkára ítélt a bíróság, amiért festékkel dobták meg a Sándor-palotát. A beszédek mellett dj-k és zenészek szórakoztatják a tiltakozókat.

A tüntetés Facebook-meghívóján eddig már több mint hatezren  jelezték részvételüket, és közel kilenc ezren pedig érdeklődnek az esemény iránt. (Magyar Nemzet)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6712427471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása