CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ma élután kettőkor indul az Oktogonról a Kétfarkúék békemenete

2017. április 22. 11:39 - csú

ketfarku_kampany.PNG"Illiberal Pride" címmel szervez tüntetést Budapesten szombat délutánra a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. A rendezvény kettőkor kezdődik az Oktogonnál, és a tervek szerint körülbelül négyig tart. A tüntetés alcíme:

Békemenet a kormányért és Oroszországért. És minden más ellen.

A viccpárt beharangozója szerint elegük van már magukból és a hozzájuk hasonló külföldi ügynökökből, akik naponta többször is elárulják a hazát, "a belvárosi drogos liberálkommunistaanarchista csőcselékből", "soros külföldről utaztatott álcivil bajkeverőiből", "mindenkiből, aki nem fideszes!", a szólásszabadságból, a megmaradt ellenzéki médiumokból, abból, hogy "még mindig tartunk választásokat" és hogy "az EU teletömi az országot pénzzel", valamint "ebből az egész demokráciának nevezett hülyeségből".

Azt írják, az Oktogonról induló menet

ötágú kommunista csillag alakjában vonul majd, hogy ezzel is kifejezzék imádatuk Oroszország iránt, és a tüntetőket ingyenes repülőjáratok szállítják majd mindenhonnan.

A Facebookon szombat reggelig 3600-an jelezték, hogy mennek, és majdnem 10 ezer ember érdeklődik az esemény iránt.

Szombaton egyébként a fél város le lesz zárva az I Bike Budapest nevű kerékpáros felvonulás miatt, amit Gajus Scheltema holland nagykövet nyit meg délután 4-kor a Szabadság téren. Az útvonal az autók elől lezárt rakpart, Petőfi híd, Móricz Zsigmond körtér, Bartók Béla út, Attila út, Alagút, Lánchíd és Andrássy út érintésével vezet a Városligetbe. A lezárásokról itt olvashat bővebben

Forrás: index.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4112445317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása