CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A mentőst késelő, drogtól agresszív csepeli fiatalt négy év börtönre ítélték

2017. április 25. 13:12 - csú

justiciaok-255_5.pngMegtörten érkezett a Fővárosi Törvényszékre az a fiatal fiú, akit emberölés bűntettének kísérletében nem jogerősen bűnösnek találtak, és 4 év börtönre ítéltek, amelyet fiatal korúak fogházában kell majd letöltenie. Krisztián a tárgyalás során végig lehorgasztott fejjel ült a vádlottak padján. Édesanyja közvetlen mögötte ült, többször is apró érintésekkel próbálta megnyugtatni a gyermekét.

Ahogy arról a Bors korábban már beszámolt: Krisztián 2015 novemberében kábítószert fogyasztott, amelytől rosszul lett a csepeli otthonában.

A kiérkezett mentők kórházba akarták szállítani. A fiatalember útközben azonban az iskolatáskájából hirtelen előkapott egy

tizenhárom centi pengéjű kést. Krisztián többször is megpróbálta megszúrni az egyik mentőápolót, és közben azt kiabálta: "megdöglesz!". Krisztián egyik szúrása a mentős hasát érte, akinek az életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

A támadót végül a két ápoló  az Üllői útnál teperte le, így adták áta rendőröknek.  A súlyosan sérült mentős, gyermekes családapa azóta haskötővel tud csak dolgozni, a támadótól öt millió forint kártérítési összeget követel. (borsonline.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6612453327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása