CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ha én Mészáros Lőrinc lennék...

2017. május 05. 03:18 - csú

meszaros_lorinc_fujtat.PNGHa én Mészáros Lőrinc lennék, nem aludnék nyugodtan. Persze a többi stróman sem érezheti biztonságban magát. Elég felidézniük, kik segítettek az elmúlt majd’ három évtizedben a gazdájuknak, Orbán Viktornak, és mi történt velük.

Pozsgay Imrétől származik az a mondás, hogy a hála nem politikai kategória. A miniszterelnök ezt a tapasztalati tényt kiterjesztette az élet minden területére.

Iványi Gábor – pechére - megkeresztelt egy-két Orbán gyereket. A „hála” nem is maradt el, a Kádár-rendszerben is üldözött kis egyház, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapítója déja vu érzést élhet át, ismét létében fenyegetik. Most éppen a „hálás” miniszterelnök igyekszik minden eszközzel ellehetetleníteni Iványiékat.

Nem járt jobban

Soros György sem, a nyílt társadalom apostola, a magyar származású filantróp amerikai milliárdos sem. Ő jelentős összegekkel támogatta a frissen alakult Fideszt és annak vezetőit, köztük Orbán Viktort. Most sem maradt el miniszterelnöki „köszönet”. A pártvezér és lakájhada folyamatosan uszít ellene némi alig burkolt zsidózással fűszerezve.

Nem sokkal jobb Simicska Lajosnak, akinek talán a legtöbbet köszönhet Orbán Viktor. Valójában Simicska építette fel a Fidesz és persze a miniszterelnök biztos anyagi hátterét. Azután amikor Orbán úgy érzete, már elég erős ahhoz, hogy egykori barátja nélkül is tömje közpénzből a saját, a családja és a baráti, üzleti köre zsebét, rövid úton megvált az „eszétől”. Így jött el a „G” nap, és azóta is tart Simicska vesszőfutása. Igaz, homok került a fogaskerekek közé, mert a Kúria elmeszelte Simicska cége, a Közgép elleni átlátszó támadást, újra indulhat közbeszerzési pályázatokon. Az más kérdés, hogy milyen sikerrel.

A strómanok és egyéb támogatók figyelmébe ajánlom Orbán mondását: ne azt figyeljék, amit mond, hanem azt, amit tesz.

Bihari Tamás

Forrás: Népszava

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4312479751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.05.05. 22:07:53

Az Orbán vagyon az MDF-fel közös székház eladásából keletkezett! A Fideszre jutó részt fektették többek között Orbán Győző kőbányavásárlásába. Simicskáról maga Orbán mondta, hogy Simicska volt a legokosabb közöttük! Nélküle Orbán egy harmadosztályú focista, egy senki maradt volna!

Mészáros Lőrinc 2011-ig egy évi 3.5 milliós veszteséget produláló gázszerelő cég tulajdonosa volt. Hála Orbánnak, mára szakmunkás létére okosabb lett az egyetemet végzett Zuckenbergnél, két év alatt megtizenötszörözte a vagyonát!

Hatalomváltás után a teljes vagyonát az államnak fogja önként adományozni, s veszi a gázszerelő táskáját, s a Csevaknál megpályázza a gázszerelői állást!
süti beállítások módosítása