CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Takarítónő a csepeli horror áldozata, kedves, segítőkész asszony volt

2017. május 13. 10:09 - csú

volgy_utca_vizsgaljak_a_horrort_2017-05-12.PNGA brutális bűncselekmény újabb részleteiről ITT talál információkat

Miként korábban beszámoltunk róla, tegnap délelőtt Ellepték a rendőrök a csepeli Völgy utca egyik társasházát. A helyszínt szalaggal lezárták, miután egy női holttestet találtak egy első emeleti lakásban. Az 57 éves Rozália életét ke­gyetlen módon oltották ki: a torkát gyilkosa átvágta.

A végzetes pillanatok valószínűleg csütörtök este zajlottak le. Úgy tudjuk, hogy a háromgyermekes asszony holttestére fia talált rá, miután lányát értesítették, hogy édesanyja nem ment be dolgozni. A férfi nem tudott a lakásba bejutni, így berúgta az ajtót, ahol sokkoló látvány fogadta.

Az asszonyt vérbe fagyva találta, mellette egy késsel.

A helyszínen tartózkodó családot sokkolta a tragédia. Nyilatkozni nem akartak, annyit azonban elmondtak, hogy Rozáliát mindenki szerette, kedves, segítőkész asszony volt.

– Takarítóként dolgozott, nem volt túlságosan sok pénze. A férjét azonban tavaly februárban elvesztette – mesélte a Borsnak egy közeli barát.

Hogy mi lehetett a gyilkosság indítéka, azt egyelőre nem lehet tudni. Az egyik kihallgatott ismerős lapunknak elmondta, hogy az egyik nyomozó szerint a gyilkos felmászott az első emeleti lakásba, majd betörte az erkélyajtót. A földszinti erkélyt teljesen berácsozták, azon könnyedén fel lehet rajta jutni az erkélyre.

A nyomozók egész nap helyszíneltek, első körben az öngyilkosságot sem zárták ki. Délután négy óra magasságában azonban Csécsi Soma, a BRFK rendőrszóvivője közölte: az idegenkezűség gyanúját nem tudták kizárni, ezért emberölés bűntette miatt rendeltek el nyomozást.

Forrás: BORSONLINE.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9712502277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása