CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyűlnek a botrányok Csepelen: Penészelhárításra a tüdőgondozóban nincs pénz, miközben Németh Szilárdot új sportcsarnokért eszi a penész

2017. május 30. 05:59 - csú

tudogondozos_sorozat-2017-03-09-rol_1.pngErre nincs pénz a Kiss János altábornagy utcában

Hűtlen kezelésért akarják többen feljelenteni Németh Szilárdot, a Fidesz alelnökét, volt csepeli polgármestert, jelenlegi csepeli  lakost, a Magyar Birkózó Szövetség elnökét, mert az általa alapított, a királyerdei Sügér utcába bejegyzett alapítványhoz, akar átirányíttatni kétezer millió forintot a köz pénzéből.   Ennyit fordítanának egy új sportcsarnok építésére. A csepeliek nagy része nem érti, hogy miért eszi a penész annyira Németh Szilárdot az

új Hollandi úti sportcsarnokért, amikor a Béke téren ott a régi, amit a kétezer millió forint töredékéből lehetne bővíteni, felújítani.

csepeli_birkozo_akademia.jpgErre van pénz a Hollandi úton 

A fideszes udvartartás e közben mélységesen fel van háborodva, hogy ebből a kis kétezer milliós pénzügyi tranzakcióból ekkora botrány lett. 

A penész nem csak Németh szilárdot, hanem a Kiss János altábornagy utcai tüdőgondozót is eszi. De azt nem képletesen, hanem valóságosan, nagy harapásokkal. Az egészségügyi létesítmény kritikán aluli, borzalmas állapotban van. Borbély Lénárd, Csepel polgármestere, Németh fideszes párttársa csak ígérget, hogy majd lesz megoldás. Röntgengép már van,  épület az még nincs, de majd lesz. Valamikor. Talán. Egyszer. Még senki sem tudja, hogy hol, de az biztos, hogy lesz, legalább úgy mint  teljes felújítás a Gubacsi hídon...Addig pedig a Borbély-féle ígéretet, az új röntgengépet és a tüdőgondozót szépen csendben vagy botrányosan, de biztosan befedi a penész.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7912549695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása