CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel vezetői Bendegúz után Németh Szilárdnak állítanak szobrot?

2017. július 07. 05:52 - csú

bendeguz-2_ok.PNGA saját magukat görcsösen megörökíteni akaró fideszes vezetők újabb szobrokra szeretnék költeni a csepeliek pénzét!

Egyelőre szobrot akarnak állítani Bendegúznak, Rideg Sándor regényhősének az Indul a bakterházból meg a két csepeli aranyfocistának, Czibor Zoltánnak és Tóth II Józsefnek!  Czibor és a Bendegúzt megformáló színész már halott, Tóth II József pedig  nagyon idős ember! A fideszesek így akarják saját uszályukba kötni azon sikeres emberek, vagy alakok hírnevét, akik már nem képesek bírálni őket!

Magam a nyolcvanas években láthattam a Csepelre látogató Czibort, és halála előtt pár hónappal találkoztam Vámosgálfalván (Csepel régi, és a Fidesz által megtagadott erdélyi testvérvárosában) Bendegúz filmbeli megformálójával, a tragikus sorsú Olvasztó Imrével. Cziborról hallottuk, hogy beteg,  Olvasztó Imre pedig elmondta, hogy

nyomdász és kamionsofőr volt! Ő nagyon csúnyán vélekedett a fideszes világról. Bizonyára forog a sírjában, azért mert a fideszesek öntik ércbe élete fő alakítását.

Mi csepeliek tudjuk, hogy nem is a történeti hűség, vagy az igazság megjelenítése Borbélyék valós törekvése. Nem ismerték, sose keresték, még véletlenül sem segítették ezeket a tragikus sorsú hírességeket. Csak a sikerük kell nekik!

Törekvésük valószínűleg az lehet, hogy előbb utóbb szobrot kaphasson Németh Szilárd is! Kapjon! A Csikó sétányi iskola előtt, ahogy (mint anno a csepeli Lenin) rámutat igazgatóként szétrombolt iskolájára!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr612639501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása