CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gázjelentés

2017. július 07. 02:43 - csú

002-nsz-indian-269.pngMi, NER-magyarok  nem alkuszunk. Pontosan tudjuk, hogy az olajár is csak a civil-baloldal trükkje. Szilárd tudatunkat biztos nem homályosítja el, hogy az olajáresés miatt rajtunk kívül mindenütt zuhan a lakossági rezsi. Ezeknek már semmi se szent! Aljasok.

Jó, van itt ez az apróság, hogy tulajdonképpen a magyar energiacégek is külföldről veszik a nyersanyagot, és hát akkor ugye fillérekért. De sebaj! Akkor tetten értük: megint a szolgáltatóknál gyűlik a luxusprofit! - kiáltanánk teli tüdőből. De a hang sajna bennszakad. Mert bizony az elmúlt évek során Orbán Viktor - aki szavai szerint sose szorítaná ki a nemzetközi tőkét - kiszorította a nemzetközi tőkét a gázellátásból. Így a luxusprofit is már állami. Ennek akár örülhetnénk is, ha előzetesen nem pont azzal reklámozták volna a nemzeti közművet, hogy az nonprofit lesz, hogy nem a haszon lesz az "első", meg hasonló ökörségek.

És a mi állami luxusprofitunk miatt ma már g-vel zuhan mellettünk a sok '68-as hippiállam rezsije. De mi ezt nem hagyjuk! Mert mi

megvédjük a rezsicsökkentést! Nyilván, hisz ha már valaki kitalálta - és nyilván leszámlázta - ezt az értelmetlen kifejezést, akkor mondjuk ki a szánkkal sokszor! De tényleg, gondoljunk már bele: eme zagyvaság alatt leginkább mégiscsak talán valami olyasmi értendő, hogy akkor majd tovább csökken a rezsi. Nem az, hogy szinten marad. Ráadásul a Fidesz-parancs szerint nekünk most azt kell megvédenünk, hogy Orbán Viktor mondja meg, itt ki, mikor, mennyit fizet az áramért és a gázért. Most például Orbán Viktor mondja meg, hogy ne fizessenek az emberek kevesebbet az áramért és a gázért. Az így halmozódó haszonnal pedig Orbán Viktor tömi a csicskái zsebét.

És ha valaki szerényen előhozakodik azzal, hogy akkor így most ez mi, szokás szerint hazudnak. A rezsibiztosi stafétabotot kissé sután átvevő Aradszki András energiaállamtitkár azért a minden alapot nélkülöző "adatok" bedobását már készségszintre fejlesztette. Ez legolcsóbb, az legdrágább, ilyenek. Sőt, a kereszténydemokrata politikus még azt is odaböki, hogy szerinte nyilatkozata a Népszavában másképp fog megjelenni. Pedig nekünk se okunk, se jogunk a rezsiállamtitkár szavait eltorzítani.

Azok önmagukért beszélnek.

Forrás: Marnitz István (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2212639663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása