CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárdot meggyűrűzik?

2017. július 23. 05:59 - csú

nemeth_szilard_a_bamba-777.pngEgy hét múlva kiderül, hogy ki kapja az idén a Karinthy-gyűrűt. Az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. közös díja elvileg annak jár, aki a legviccesebb. Erre bizonyíték, hogy az 1975-ben alapított díjat eddig olyanok kapták meg, mint Hofi, Marton Frigyes,  Komlós János, de megkapta Verebes István, Sas József, Moldova György, Fábry Sándor és Bödőcs Tibor is, Badár Sándorról, vagy Gálvölgyiről nem is beszélve. Itt a lista, tényleg imponáló névsor.

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem úgy tűnik, mintha manapság egyre nehezebb dolguk lenne a humoristáknak. Ha kritizálsz, akkor megkapod, hogy Soros ügynöke vagy, ha meg nem kritizálsz, akkor a Fidesz bérence. Pedig annyi lehetőség van a nevetésre! Ha az ember például nem úgy nézi a híreket, hogy az ő bőrére megy minden, elég vicces pillanatokkal találkozhat. Bár a humor ellenzéki műfaj, ahogy erre Farkasházy Tivadar egyszer már felhívta a figyelmet, mostanában mintha éppen

a kormányalkalmazottak spontán agymenésein lehetne a legtöbbet röhögni.

gyuruzesre_jeloltek.jpgHogy ezt bebizonyítsuk, saját listával állunk elő, hogy szerintünk, kinek kellene az idén megkapnia a gyűrűt. Gondolja végig a javasoltakat, és szavazzon rájuk!

CSÚ megjegyzése: Mint látható, Németh Szilárdnak komoly ellenfelekkel kell felvenni a versenyt: Szöllősi György, Fodor Gábor és Tarlós István is joggal számíthat rá, hogy a közélet legjobb humoristájának válasszák. A csepeli kebel attól dagadna, ha ebből a mezőnyből Csepel büszkesége, Németh Szilárd kerülne ki győztesen, és őt gyűrűznék meg. Nem babra megy a játék. Voksoljon!

KIÉ A LEGVICCESEBB PERFORMANSZ?

  • standupos sajtótájékoztatója

Forrás: Bohus Péter (index.hu)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8012681553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mevera 2017.07.23. 12:50:58

Ha tényleg ő kapja azt a gyűrűt, Hofi holtában is vissza küldi az övét !
süti beállítások módosítása