CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak Csepel szomszédságában? Örökös választási ígéret marad a Kis-Duna kikotrása?

2017. augusztus 08. 05:07 - csú

kis-duna_szigetszentmiklosnal.PNGA csepeliek sokszor érzik úgy, hogy a szomszéd rétje mindig zöldebb. Sajnos, a leggyakrabban joggal. Különösen igaz ez a megfigyelés, ha Szigetszentmiklósra tekintünk. Az ottani fideszes vezérkar jó néhány fokozattal eredményesebbnek, emberségesebbnek  látszik a csepelinél. Csizek Csaba, a Buckai Szövetség Egyesület elnöke gyakran cáfolja ezt a tételt, megerősítve, a látszat gyakran csalóka lehet. A Ráckevei (Soroksári) Duan-ágról írt kritikus sorai is ezt bizonyítják:

Lassan idejét nem tudjuk, hogy hányszor és hány féle módon ígérték meg ciklusról ciklusra országgyűlési képviselők, települési képviselők vagy  a mindenkori Szigetszentmiklósi polgármester, hogy bizony-bizony a Kis-Duna, ha őt, őket megválasztjuk Isten bizony ki lesz takarítva és gyönyörűséges lesz! Aztán?... Aztán  nem történik semmi . 

A Kis-Duna és egyedi élővilága nemzeti kincs és nem véletlenül

természetvédelmi terület. Ugyanakkor úgy tűnik ez csak a lakosokat érdekli és a hatalmasságokat nem! Pest megye 8. vk országgyűlési képviselője Bóna Zoltán választási kampányában megígérte, hogy elintézi, hogy tiszta legyen, de nem maradt el tőle Szabó József Szigetszentmiklós polgármestere sem az ígérgetésben! Utána közlik, hogy ez drága és nem is rajtuk múló történet! De akkor miért ígérik meg? Miért áltatnak? Miért hitegetnek?

Reméljük egyszer már jön egy tiszta szívű vezető, csapat és ember, aki nemcsak megígéri a kitakarítást, hanem elintézi, hogy ez a hatalmas érték továbbra is érték, szép és tiszta legyen!

 Forrás: buckaiszovetseg.blog.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7212708334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása