CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kalocsai Imre: Balogh Zoltán miniszter ne kerüljön a kezük közé!

2017. augusztus 09. 04:32 - csú

mutet_4.PNGPróbaidősök. Az emberminiszter most azokra szállt rá, akikre a legnagyobb felelősség hárul, akikre egészségünket, sőt életünket bízzuk, mi. Ő nem, a felelős miniszter nem.

Nem bízik bennük. Egész eddigi munkásságuk, tudásuk, gyakorlatuk, hivatásuk arra elég, hogy 3 hónap próbaidőt kapjanak arra, hogy bizonyítsák - nem tudni, milyen ismérvek alapján - továbbra is alkalmasak arra, amit eddig lelkiismeretesen, több éve végeztek, ráadásul mostani kinevező gazdáiknak is megfelelve. Lehet, hogy itt van a kutya eltemetve?

Lehet, hogy nem szakmai okokra vezethető vissza, hanem újabb megfelelési elvárások vannak készülőben? Lehet, hogy zsarolás, megfélemlítés van a háttérben, hogy

kórház-igazgatói posztjukat megtarthassák? Nem kívánok további találgatásokba bocsátkozni. Ennek ellenére nem kívánom, hogy az emberminiszter ez alatt a három hónap alatt kerüljön a kezük közé és kiderüljön, hogy mégis igaza van „humán” miniszternek, tényleg nem alkalmasak hivatásuk gyakorlására, az orvoslásra, életmentésre vagy kórházvezetésre. Attól tartok, akkor már nem lesz alkalma örülni győzelmének itt e földön.

De jó ötletet adott nekünk, választóknak. Adjunk mi is neki  (eltekintve eddigi próbálkozásaitól) – na mi  legyünk nagyvonalúak  és duplázzuk meg – 6 hónap próbaidőt.  

Kalocsai Imre

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8012729098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása