CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel polgármesterét cenzúrázza az alpolgármester? Mi folyik itt?

2017. augusztus 14. 05:43 - csú

abel-borbely_kettos_portre_1.PNGÁbel Attila alpolgármester (jobbra) cenzúrázza és lóvá teszi Borbély Lénárd csepeli polgármestert?

A csepeli önkormányzat fideszes többsége által is támogatott tusványosi fideszes szabadegyetemen jelen volt Borbély Lénárd polgármester is. Vajon ki fizette a politikai rendezvényen való részvételét? A helyi papagájkommandó zászlós hajója, a Csepeli Hírmondó gyanúsan szerény - Borbély Lénárd Budapesteről - címmel számol be a kalandról. A cikk valamiért nem merte lehozni hozzászólásának egyik részét. Borbély úr az index.hu szerint a következőket is mondta:

„Lehet, papíron létezik a munkanélküliség, de én még nem találkoztam vele.” Csak annyiban létezik, hogy „múltkor egy hajléktalan családnak próbáltunk állást adni, de nem kellett nekik”.

Megértjük ha a csepeli papagájkommandó vezére, Ábel Attila alpolgármester nem büszke főnöke hazudozására, de azért mégis: hogy jön ő ahhoz, hogy a polgármester aranyveretes szavait, mondandóját cenzúrázza, és kihagyja a Csepeli Hírmondóból? Írtózott a valóságtól vagy csak a saját maga havi egy milliós állását (ülését) féltette? A tények a következők:

 A KSH adatai szerint tavaly Budapesten 4,4 % volt a munkanélküliségi ráta, az idei első negyedévben pedig 3,1 %. Csepelen, 2015 végén a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat 3,76 %-os munkanélküliségi rátát mutatott ki, ami a fővárosi kerületek között a 19. helyre volt  elegendő. (https://vs.hu/gazdasag/osszes/durva-szakadek-budapesten-ferencvarosban-el-a-legtobb-munkanelkuli-0606)  

Vajon hova tűnt Tusványosig az akkori, kb. 2500 csepeli munkanélküli? Borbély úr „Csepel: sikerre hangolva” címmel folytatott kampánya mára teljesen eltűntette őket.

V.-A.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2412719032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása