CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi folyik itt Csepelen, a Szent Imre téri 50 forintos WC körül?

2017. augusztus 15. 05:57 - csú

pavilonsor_epul-201707-i_allapot.PNGA Szent Imre téri pavilonsor megépítéséről még 2011-ben született csepeli képviselő-testületi döntés. A fideszes városvezetés a zajos bejelentés után évekig hallgatott.

Sem építés, sem magyarázat a késlekedés okairól. Papagájkommandójuk most zendített rá a propagandára. A Csepeli Hírmondó és a csepel.hu Korszerű pavilonsor épül a Szent Imre téren címmel ad hírt a mostani fejleményekről. A cikkben egy konkrét információ szerepel. "A beruházás része egy mindenki által használható akadálymentesített, és egy nyilvános mellékhelyiség, utóbbi egy jelképes összeggel, 50 forinttal működik majd."

Ha minden jól megy - nem jelképesen, hanem valóságosan -, akkor

hat évvel a döntést követően, várhatóan ősszel már be is fejeződik a beruházás.

Ez aztán a tempó! Mi tartott hat évig?

A „korszerű” pavilonsor az eredeti határozat szerint (671/2011.(X.13.) „vállalkozói beruházásban” épült volna meg. Mi indokolta, hogy most „részben pályázati forrásból, részben a csepeli önkormányzat támogatásából” valósul meg a 200 millió forintos paviloncsoport? Ki fogja működtetni a vendéglátóipari egységet?

Mi folyik a Szent Imre téren? Kinek a pénze folyik? Miért a közpénz folyik?

V.-A.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4512718338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása