CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs: A Munkásotthon a jövőben is független intézményként szolgálja a csepelieket!

2017. augusztus 21. 03:42 - csú

csepeli_munkasotthon-nagy_joskaval-777_1.pngNagysikerű műsorral köszöntötte a Csepeli Munkásotthon augusztus 20-át. Az ünnepi műsor előtt Nagy József, az alapítvány kuratóriumi elnöke (képünkön) bevezetőjében emlékeztette a jelenlevőket, hogy 100 éve 1917-ben kezdődött el a Munkásotthon építése, amely a csepeliek téglajegyeiből, a Vasas Szakszervezet és Szociáldemokrata Párt támogatásából, a pesterzsébeti és a Csepel-szigeti munkások segítségével épült meg. Az 1920. március 14-i átadás óta eltelt időszakban mindig és most is a csepelieket szolgálta.

Ezt követően

szabo_szabolcs-eddig_legjobb_kep-221_1.pngdr. Szabó Szabolcs, Csepel országgyűlési képviselője köszöntötte a közönséget. Ünnepi beszédében többek között a következő időszak legfontosabb feladataként jelölte meg megerősíteni az Európai Unióhoz való tartozásunkat, elérni, hogy az úgynevezett mag-EU-hoz való csatlakozás érdekében mielőbb hazánkban is bevezessék az eurót. Végül kifejezte reményét, hogy a Csepeli Munkásotthon a következő időszakban is független intézményként szolgálhatja a csepelieket.

Az ezt követő közel másfélórás műsorban Horváth Géza és zenekara, Kapi Gábor magyarnóta énekes, a Csepeli Hastánc csoport, a másfél év óta az intézményben működő Otthon Teátrum tehetséges fiatalokból álló társulata, végül a Csepeli Öregtáncosok Együttese lépett fel.

A program végén Nagy József szelte fel az ünnepi kenyeret, amelyet a résztvevők fogyasztottak el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9212765558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása