CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nekünk Szigeti Gerincút kell! - üzenik a Buckából. Üzenjük: nekünk is!

2017. szeptember 09. 05:07 - csú

gerincut_folytatasa.jpgMint nyilván Önök is tudják immáron több évtizede kérdés az az útvonal és terv, amely a Csepel szigeten húzódna keresztül, kerülne el majdnem minden lakott területet és nyújtana ezáltal Szigeti Gerinc út néven egy új közlekedési alternatívát, lehetőséget. Kérdés és terv ez azért is, mert így tehermentesítene belterületeket vagy központi utakat, melyek túltelítettek! Például olyan központi utakat, mint amilyen a II. Rákóczi Ferenc út Csepelen.

A gerinc út  középen, délen sajnos még nem valósult meg és északi egyharmada is ketté van vágva! Van egy északi gerinc út Szigetszentmiklóson és van egy Csepelen, de mind a kettő a II. Rákóczi Ferenc útra vezet, amely  rendkívüli módon túltelített! Csepel önkormányzata nemrég úgy határozott, hogy talán most már megoldás lesz és a két szakasz végre össze lesz kötve nagyjából úgy, ahogy önök is láthatják a fenti képen! Ha ez így lesz, akkor

nem lesznek 50 perces vagy másfél órás dugók a szigeten. Ha megvalósul, akkor mindenkinek jó lesz! S bár vannak olyanok, akik teljesen irracionális módon támadják ezt a tervet és koncepciót a Buckai Szövetség Egyesület támogatásáról biztosítja és teljes mellszélességgel, mert segíthet mindazoknak, segíthet mindazokon, akik itt élnek!

Amikor a Csepel szigeten gondolkozunk, akkor fontos arra is gondolnunk, hogy nekünk gerinc út kell! Nagyon kell! Hogy részben ennek is köszönhetően mi szigetiek és a szigeten belül is közlekedni tudjunk! Így, aki tervez közlekedés terén a Csepel szigeten annak terveiben ez mindenképpen kell, hogy szerepeljen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5412804198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása