CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Zúg-búg Csepel!

2017. szeptember 26. 05:55 - csú

titok-333.jpgArról beszélnek az emberek, hogy azért hagyták olyan fejvesztve félbe még a nyáron a csepeli játszóterek, óvodai gyermek játszók építését, mert a Városgazda embereit határon kívüli (erdélyi) munkára vezérelte soron kívül a polgármester.

A hír hivatalos megerősítése nem várható, mégis elhiszi a nép! Azért, mert a tapasztalat az, hogy itt feudális rendszert működtet a Fidesz, és uralkodnak a vezetőik. Itt a törvényeket csak másra vonatkoztatják, míg maguk úton-útfélen megszegik.

Csepelen büntetlenül lehet a közpénzből kétmilliárdot elkönyvelni, kétmilliárdot saját lakáscímre utaltatni, veszélyes üzemet a lakók nyakába varrni úgy, hogy

meg sem kérdik az érintetteket! Itt még a beosztottakkal (és talán a közmunkásokkal is) titoktartási nyilatkozatokat iratnak alá. Miért, ha nem azért, hogy a stiklik bent maradjanak a körben, és ne kerüljenek ki a nép elé. Ennek ellenére   az emberek kibeszélik. Vagy azért, mert igaz, vagy azért, mert bosszút akarnak állni azért a sorozatos megaláztatásért, amiben a jelen vezetői részesítették őket. Nevüket, címüket még nem vállalják, de elhíresztelik a kerületben, hogy milyen tróger módon bánnak itt a vezetők, a közpénzzel, Közvagyonnal, és a rájuk bízott emberekkel! Ezt meg tudjuk,hogy igaz. így könnyen elhisszük a másik hírt is!Gyula

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8412876908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása