CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Itt az orvosok nem tudnak dolgozni, a betegek nem tudnak meggyógyulni"

2017. október 15. 05:57 - csú

sztk-ok_6.PNGAkár fél óra alatt meg lehet szerezni a csepeli SZTK-ban a diagnosztikai vizsgálatok eredményét, és rosszindulatú hírkeltés, ha valaki azt állítja, hogy heteket, hónapokat kell várni a szűrésekre. Az meg különösen nagy hazugság, hogy nincs mammográfia: néha ugyanis jön a busz! Mindezt dr. Juhász György mondta nekem a legutóbbi KT ülésen. Juhász úr intézményvezetőként már sokadszor vállal politikai pedellus szerepet: - pedig nem is kéne neki!

Gondoltam, megnézem a szakorvosi rendelőt. 14 órakor vagy ötven ember várakozik a bejelentkező pult előtt. Feszült a hangulat, mert hamarosan lezárják a jelentkezést és elzavarják a betegeket: próbálkozzon talán holnap! Egy orvos rendel az orr-fül-gégén. Már vagy tíz ember ül a padon.

A gyógyító stáb megérkezik. Az emberek feszültek, mert

már pénteken sem volt rendelés! A biztonsági ember résen van, telefonon jelenti, hogy szemlélődő van a fedélzeten. (Felesleges fáradoznia, mert a kamerák már közvetítik, és az illetékes rögzíti az esetet.)

A Tóth Ilonáról elnevezett intézmény egyre inkább megfelel a névadójának. Itt az orvosok nem tudnak dolgozni, a betegek meg nem tudnak meggyógyulni. Ha, esténként a csepeliek ránéznek az épületre, láthatják, hogy mennyi sötét ablak van az épületen. A rendelők üresek, a betegek a magánrendeléseken keresik fájdalmuk csökkentését, betegségük gyógyítását! Hamarosan, még több ablak sötétedik el, mert ellehetetlenítik a szemészetet is!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4112929429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.10.15. 21:19:18

Véget kell vetni a Németh-Borbély korszaknak Csepelen!
süti beállítások módosítása