CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen több tízmilliót költ a Fidesz az ellenzék és a múlt meggyalázására

2017. november 08. 05:59 - csú

vida-borbely-nemeth-777_1.pngMindenki megkapja a magáét. Vida István, Németh Szilárd és Borbély Lénárd együtt fogja kitalálni, hogy az újabb országzászlóval mennyit lehet eltakarni a fideszes városvezetés csepeli pofátlanságaiból, bár egyelőre nincs megfelelő méretű lobogó ehhez...

Horváth Gyula a legutóbbi csepeli képviselő-testületi ülésről tudósítva többek között azt írja, hogy a fideszes polgármester megduplázza a Csepeli Hírmondó (sokak szerin szennylapnak titulált) sajtótermék kiadását 2018-ra. Szeretnék tovább erősíteni Borbély Lénárd polgármester és elődje,  Németh Szilárd, jelenlegi Fidesz alelnök istenítését, és az ellenzék gyalázását. (Borbély képe már nem egyszer, de legalább kétszer, háromszor jelenik meg egy-egy oldalon) Mindezt közel negyvenmillió közpénzből.

A Daru-dombon meg újabb (második) országzászlót akarnak állítani,
20 méter magasat, negyven négyzetméteres zászlóval. Ott ahol a háború előtt a zsidó gyűjtőtábor, majd utána a háborús bűnösök gyűjtőtábora létezett.(később meg szemétlerakó) A fideszeseknek fogalma sem volt erről a történelmi tényről. Senkivel nem egyeztettek, senkit meg nem kérdeztek. Minderre, 19 milliót

irányoztak elő! (ennyiből házat lehet építeni Csepelen)

Több mint félszáz millióért állítanak kőkeresztet az Ady lakótelep közepébe. (Gondolom az „elefántos játszótérre.) Erre van ott a legnagyobb igény: mondta az előterjesztő. Megbeszélték ugyanis a katolikus papokkal. Ez az egyetlen dolog, ahol valamilyen előzetes egyeztetésről hallani lehetett.

Morovik Attila alpolgármester, a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum csepeli elnöke kérte a testület hozzájárulását, pályázaton való részvételre.
Ez a tanárember azonban nem írta alá, a halmozottan hátrányos helyzetűeket tanító, és ellátó csepeli Buratínó iskola minisztériumi pályázaton való indulását lehetővé tevő kérelmet. Ezzel 300 kisiskolás létét és tanulását sodorta immár nem először végveszélybe. Persze a „pofátlanság” teteje az, hogy amikor a csepeli hivatalnak kéne azonnal elhelyezni a krízis helyzetben lévő kiskorúakat, akkor mindig a Buratínónak könyörögnek. Azok persze befogadják a gyereket! A hála fideszéknél nem ismert fogalom! Mindent amit nem a Fidesz ideológia és nem Németh Szilárd irányít azt elpusztítani akarják. Most a Buratínón van a sor A rosszindulatuknál, csak a tudatlanságuk a nagyobb. És ez nem is a legnagyobb baj.
A legnagyobb baj az, hogy szorgalmasak!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9813110660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása